Lördagen på Kolmården

  
Idag har vi varit å Kolmården, det var jätteskoj!! Vi var med Magnus, Anna och deras barn. Kevin älskade att vara i Bamsesvärld, lekte där så himla mycket så han blev arg när vi skulle gå därifrån. stackarn.
Vi bestämde oss för att köpa säsångskort så det ska vi göra så fort mina pengar kommer (försäkringskassan har strulat med mitt ärende).
När vi åkte hem så somnade alla killarna i bilen men när vi kom til Linköping så vaknade Alvin och han var ett bra sällskap, för han pratade hela tiden. :-)

Veckan som har gått


   
Denna vecka har det hänt rätt mycket. I onsdags var vi på fika med några mammor.
Torsdagen var vi hos Johanna igen, det var supergod mat och sällskapet var trevligt.
Fredagen hände inte så mycket, fixade lite med Cadillacen och Kevin hjälpte till då.
Lördagen kom Jimmy och Maria hit och på kvällen kom mina föräldrar, då åt vi smörgåstårta som var sååå god.
Idag har vi bara tagit det lungt och haft det skönt.
    

Bullbak


Idag har vi varit på bvc med Alvin, han hade gått upp som han skulle och han hade växt. Nu väger han 5370 gram och är 58 cm lång, inte undra på att han inte kan ha 56 i kläder längre! Min lilla pojke börjar ju bli stor. = )
På vägen hem tog vi en varsin glass och njöt lite av solen även om det är mycket kallare idag.
Nu ikväll har jag och Kevin bakat bullar, de vart lite väl bruna men de vart goa ändå!
Och Kevin tyckte om att baka bullar, men godast var nog att äta degen tror jag.
Vi har haft en underbar dag iallafall. = )
 

Hos Johanna

 
Igår var vi hos Johanna,Lucas,Oliver och Marcus. Det var ju sånt underbart väder så vi var ute och lekte hela tiden och Kevin älskar ju att leka i lekparken så det gjorde vi. Vi gick även och åt glass, och det gillade vi massor! = )
Sedan fick vi tacos hos Johanna, tack snälla du, det  var jättegott.
Såg idag att jag har fått färg på armarna, det syns strecket efter tröjan så jag måste nog ta o använda linne nu. Hahha =)
(Förlåt Johanna, men jag var bara tvungen att ta med den bilden. hahha)

Lördag & Söndag

     
Igår var Linda här på dagen och vi lekte i lekparken med barnen. På kvällen kom magnus, anna och tove hi på middag och vi hade det jätteroligt! Vi bestämde både det ena och det andra när vi flyttar till Norrköping. det ska bli såå skoj att komma när släkt, familj och vänner igen, men jag kommer sakna mina vänner här massor!

    
Idag (söndag) har vi möblerat om, städat akvariet, njutit av vädret och haft mysigt.  Kevin hjälpte mig att göra en sockerkaka tills folket skulle komma och på kvällen satt baren och myste med varandra i sina fina spökpyjamasar.


Tisdagen hos Linda

Hela tisdagseftermiddagen tillbringade jag och barnen hos Linda. Kevin lekte med Lova och Alvin sov mest hela tiden. Jag hann o prata en massa skitsnack med Linda under tiden.
kevin älskade att åka den rosa bubblan, och han pratar om den hela tiden. :-)
Vi hade det väldigt trevligt.
     

Påskhelgen

            
På påskaftonen var vi på bröllop, Simon och Sheri gifte sig och det var väldigt fint. Kevin var ringbärare och gick utmed altargången ihop med tärnan Isabelle, han var så duktig men vart lite blyg så när han skulle gå fram med ringarna helt själv så vågade han inte det men jag var väldigt stolt över honom. Min duktiga pojke. Alvin skulle ju självklart ha mat under vigselakten så det tyckte jag inte riktigt om men är man hungrig så är man.  :-)  
På skärtordagen så klädde jag och Kevin påskriset.


Våra sönerDet här är våran andra son Alvin som föddes 14 fabruari 2007 klockan11.06 i linköping. Med Alvin så började värkarna kvällen innan och vi kom in till förlossningen klockan 09.45, avände ingen smärtlindring denna gång och jag är stolt över det.
Vi var lyckliga och Kevin var glad över att fått en bror.Det här är Kevin, han föddes 14 juli 2004 klockan 11.27 i Linköping. Värkarna började kvällen inna  och vi kom in på förlossningen 10.30 och han var redo att komma till oss, använde bara lustgas under förlossningen.
Vi såg på en gång att det var en liten Kevin och vi var så lyckliga att ha honom hos oss.

Välkomna till våran lilla sida!Jag heter carro och är gift med Robban, vi har två underbara pojkar som är 2 år och den andra är 2 månader.
Vi bor i Mjölby (ska snart flytta till Norrköpig) och vi trivs så bra med varadra.
Här kan ni följa våran vardag om ni vill.


RSS 2.0