Full fart här! =)
 
Igår var prästen här och pratade om dopet, tråkigt var det men det ska bli roligt när det väl är dags!
Efter det så var jag och några mammor på öppna förskolan, fick se dockteater och mina vildar satt och hade jättekul! =)
Efter öf så åkte vi hem till mamma och Patrick, det är så kul att träffa honom innan han ska flytta han flyttar om 2 veckor, så man får ta o åka till honom då istället.
Vi åt god mat (ris, grekiska biffar o tzatsiki) och efter det så fikade vi och pratade en massa samtidigt som vi lekte med Kevin på gården. En bra dag helt enkelt.

  
I helgen så var mamma och pappa här vi åt gott och spelade en massa spel, söndagen var vi och badade i bolen, och sen var vi och åt mat hos mamma och pappa.
Om dagarna är vi väldigt mycket i sandlådan som är precis utanför porten, Kevin älskar den! =)
Tisdagen hos Anna
 
I tisdags var det fullt upp, först körde jag ut Kevin till pappa för att sen åka in till stan igen o ha gå på ett möte om Babysim. Det avr sådär men jag gick ju alla fall.
Sen ut till pappa igen o hämtade Kevin, för att sen åka till Rejmyre till Anna. Kevin lekte massor med Tove o han hoppade en hel del på stutsmattan som de har!!
Vi fick god mat och ännu godare fika, eller hur du Anna??! =)
Vi åkte även o badade en stund men jag var en badkruka som höll mig på land o fikade istället.
Som sagt en väldigt trevlig dag, hoppas  att det blir fler tillfällen. =)
30 års fest
    
Igår var vi på 30 års fest, Maria fyllde år. Vi kom dit klockan två, då började vi spela bränboll o dricka några cider.
Vi förlorade men det gjorde inget huvudsaken är att man har roligt och det hade vi. =)
Sen blev det mat, o cider försts hehe.. efter maten så gick vi tipspromenad lita anorlunda det stog inga alternativ utan man fick gissa sig fram och för att få rätt svar så fick alla vara med om en kamp. Jag fick fick tävla mot två andra tjejer i att slå in tre spikar. Jag kom trea...men roligt var det.
Sen grillade vi, Conny & Simon sjöng till slut var det både Jimmy, Robban och Kevin som oxå sjöng (dock inte samtidigt). Var väldigt stolt då. =) En lyckad kväll och en lyckad baksmälla! Nej, den är faktiskt inte så farlig. Hehe