Lite sen senast
   
I torsdags åkte vi till Flygvapenmuseet i Linköping, där tittade vi på flygplan och Kevin gillade verkligen det! Han fick även några leksaksflygplan med sig hem.
Sen åkte vi till Gamla Linköping där vi tog oss en fika, och köpte lite godis. Vi gick omkring där och tittade på alla sakerna och så såg vi några getter.
   
I fredags bar det iväg till Vimmerby till Astrid Lindgrens värld,på vägen ner var Kevin jättearg nästan hela tiden och vi fick stanna en 4 gånger för att han skulle kissa. Men till slut kom vi fram och när vi packade ut ur bilen så klantiga lilla jag klämde lillfingret i bildörren, jisses vad ont det gör!
Vi lekte massor där och Kevin tyckte att det var så roligt att gå in i husen och så såg vi två föreställningar en med pippi och en med Emil, och jag som inte trodde att kevin inte kunde sitta still hade fel för han älskade verkligen båda föreställningarna. =)
Sen stannade vi till i presentaffären på väg mot utgången och där fick båda Kevin och Alvin en varsin grej. Kevin valde ett pippi pussel som man satte på kylskåpet och Alvin fick Herr Nilsson.
 
I lördags var vi hemma hos mamma och pappa där åt vi tårta som var sååå god och så grillade vi. Vi åkte även en sväng med Oldsen. Sen åkte vi hem och tog det lungt framför tvn.
Idag har vi haft tvättstugan för vår tvättmaskin vill inte fungera riktigt.. sen har jag och Kevin bakat pizzabullar.
Lite sen sist...
   
I lördags åkte vi till Tjällmo till svärföräldrarna. Där solade vi massor jag och Sheri, vi spelade kubb, sköt med luftpistol, grillade och såg melodifestivaeln och då åt vi smörgåstårta. =) Gott var det o sällskapet kunde inte vara bättre!!
I söndags åt vi gott och sen vid fem bar det iväg hemmåt.. Kevin hade det lite jobbigt pga sina vattkoppor. Men han försökte vara glad ändå.  Väl hemma så myste vi framför tvn. I måndags var vi på babysång och igår var vi på IKEA och köpte sänghimel till barnen, köpte även ljus till Alvins dop. Idag har vi varit hos svärmor igen och där njöt vi av solen. Sen var jag på viktväktarna och jag hade gått ner 1,2 kg. så jag är såå stolt över mig själv och mera lär det bli!
Helgen o lite annat..
  
I fredags åkte vi till Agge o Conny (de var i usa, o kom hem i söndags kväll) Patrick och Lisa var oxå med. Vi hade det trevligt och vi njöt av solen. Men helgen slutade drastiskt tyvärr... I söndags var vi hemma och tog det lungt, var en sväng till lekparken bland annat. Nu rullar veckan på igen och det går så otroligt fort!