Grattis Lisa

   
Igår var vi hos Patrick och Lisa, hon fyllde 19 år i onsdags, så ett stort grattis! =)
det var roligt att se hur ni hade fått det i lägenheten, jättemysigt enligt mig. Och det var roligt att ses.

  
I dag har vi handlat skor och så har Kevin varit på barndansen igen, han är ju såå duktig på att lyssna när han vill och slå kullerbyttor, gå balansgång idag fick de även leka med bollarna och det tyckte han var jätteroligt.
Älskar dig min unge!
Alvin lärde sig krypa i tisdags kväll och nu går det undan! Min underbara unge. =)

Veckan som gått


     
I söndags började Kevin på barndansen, han älskade verkligen det så det kommer han få fortsätta med. 
Måndagen  var jag och barnen hemma hos min gamla klasskamrat Anna, det var skoj och vi pratade en massa skit. Sen åkte vi till Agge & Conny och där åt vi mat.
Sen i tisdags var jag och Alvin i söderköping, vi träffade Kerstin & Melker, Hanna & Wilma. Riktigt roligt var det.
På efetrmiddagen så var jag, barnen o mamma på Maxi.. köpte en hel del kläder till barnen och även till mig. Vi fick även våran nya spis men den ville ju för f*n inte fungera!!
I onsdags var jag, Alvin, Johanna & oliver på Maxi igen, vi köpte en hel del kläder igen o så kom elektrikern o lagade kontakten till spisen så nu kan jag äntligen laga mat igen! =)
I torsdags var det babysim o sen efter att jag hade hämtat Kevin så bakade han & jag kärleksmums och kladdkaka, sen kom mamma på besök så då fikade vi.
Idag har jag städat, sen var vi på öppna förskolan Sen kom Johanna & barnen hit så vi åt lite och fikade. Nu ikväll har vi hyrt film och ätit pizza, Kevin åt nästan en hel barnpizza och det har han aldrig gjort förut! =)
Älskar mina pojkar massor.

Mycket hela tiden


I lördags var vi hos mamma och pappa, vi åt smörgåstårta och hade det trevligt.
Sen åkte vi till Magnus och Anna, där åt vi tacos och bara umgicks så himla trevligt, tack för en trevlig kväll. =)
I söndags  åkte vi till babyproffsen för att köpa en bilbarnstol till Kevin men det blev inte så, vi kom hem med en stol men till Alvin. Sen var Agge och Conny här på fika och jisses vad vi fikade! Sen tvättade vi o såg på film.
Idag har Kevin varit på dagis igen o så var Anna här på eftermiddagen och fikade, alltid lika trevligt. =)

Alvins dop 1 september 2007

        
Lördagen den 1 september, döptes äntligen våran lilla älskling. Han fick namnen Carl Alvin Gunnar, men tilltalsnamnet är Alvin. Faddrarna är Anna och Magnus.
Det kom många gäster och det var trevligt, tyvärr så han man inte prata med gästerna så som man skulle va velat.
Alvin fick jättefina presenter.

Kalas hos Anna 25 Augusti, Och crusing på kungsgatan

 
Kevin var på barnkalas hos sin kusin Anna när hon fyllde 6 år. Det var trevligt och full fart hela tiden, jag gick över till min farbror och fikade så fick Kevin vara kvar och leka.
 
På kvällen var det crusing på Kungsgatan, det är faan att man inte kan köra med våran bil annars hade jag kört. Men jag, mamma och Kevin fick åka med Micke en sväng, många fina bilar och trevligt var det! Sen gick vi hem till oss o fikade  innan mamma o pappa åkte hem.

RSS 2.0