Söndag
image341
image339


Idag vaknade barnen vid sju vi gick upp o sen så åt vi frukost och åkte till mamma och pappa. Där var Patte, Lisa och Arvid. Så skoj o ses ju!! Vi fikade och snackade en massa skit. Och det är ju såå skoj att se Arvid igen, han växer ju sååå mycket! Har lite bilder som jag kan visa. Tack för idag.

image340
Kolmården & tjejmiddag
image329

image330
Idag har vi varit på Kolmården hela dan, kom dit vid kvart i tio och sen så kom vi hem tjugo i sex! =) Båda barnen älskade verkligen det, de gillar ju djur och det fick vi se idag. Sen hade även vattenfall en tävling för alla barn, de skulle göra vissa moment så fick de en medalj och Kevin var sååå duktig! =) Han var jättestolt över sin medalj och var jätteduktig hela tiden. Vi hade inte med oss någon vagn till honom så han gick hela tiden och det trodde inte jag skulle fungera. Kevin tyckte även om att se på Hanna Hedlund, hon stod på scen och sjöng en massa barnsånger och sen kom även Bamse dit. =) Vi slutade dagen med en sväng på Bamseland och när vi kom dit så var både Bamse och Lilleskutt där, så båda barnen kramade dom. =) Kevin fick även åka sin först karusell och han älskade verkligen det, sååå skönt att han inte blev rädd eller så. =)

image331

På kvällen så blev jag hämtad av Kerstin, då åkte vi till Hanna på tjejmiddag! Sååå himla trevligt ju, fick jättegod mat och sällskapet kunde inte bli bättre. Vi kom inte hem förrens ett i natt! =)
Tack alla som har gjort denna dag till en sån bra dag! =)

image332

image333
Fredag
image334

image335

image336
Idag hämtade jag barnen redan vid tolv, vi gick hem och tvättade och Alvin fick sova. När Alvin vaknade så gick vi ut till sandlådan, Kevin gillar verkligen att leka med sanden men Alvin vill inte vara kvar ute gå och utforska vad som hände runt omkring. =) men roligt hade vi!

image337

image338