Uppiffning
Nej, våran morgon slutade inte så lungt som jag trodde den skulle göra! Utan jag och Alvin åkte till Hageby för att köpa en massa grejer på apoteket åt Kevin, sen var vi inne en sväng på Gallerix där jag köpte grejer till skolan. Sen vidare till Babyland för att köpa dörrstopp (alla våra dörrstopp har barnen haft sönder) sen köpte jag även en potta till Alvin som han kan ha på den stora toaletten. Sen åkte vi till City gross för att inhandla grejer till middagen, hittade även regnställ för 100 kr så det fick det bli! sen handlade jag ett nytt munstycke till dammsugaren. Hm, där började jag känna av att jag mådde inte så bra men vi åkte vidare till Plantagen för att köpa ljung till våran balkong.
Ville piffa upp något här hemma när vi alla är typ sjuka. Till och med Alvin har börjat snora nu så blääääää säger jag bara!!
Här kommer lite bilder på våra fina blommor!!

                                     
Innan
                                     
Efter! =)
                                     
Vill bara visa mina fina rosor som har sätt ut såhär hela sommaren! =)
                                    
Bläääää
Jaha, vad ska  jag skriva nu då?? Jo, kan ju börja med att berätta att Alvin var sjuk från tisdag till fredag. I fredags kände jag att jag mådde inte så himla bra, men visste inte vad det var. Men igår vaknade jag med en dunderförskylning!!!
Mådde inget vidare om jag ska vara ärlig och det gör jag inte nu heller.
Igår var barnen på Busfabriken på Annnas kalas, jag lämnade dom där o medans de få timmarna de var där så åkte jag till Frida och tog en fika. Hon ville bli smittade så mig gjorde det ju inget! Hämtade barnen, då sa de att kevin inte hade lyssnat och att de inte hade hittat honom.... då gick jag o Nisse o letade efter honom. Vi gick nog en två eller tre varv men ingen kevin, gisses vad orolig jag var!! Sen ropar de upp: "Kan mamma carro komma till kassan, din son kevin är här".  Blev sååå glad o höra att han hade gått dit, men när jag väl kommer dit så är han inte där!! Nee, han sitter på toa. Där hade han suttit ett tag o så hade han blivit lessen o ropat efter mig så en annan mamma hade kallat på personalen. Lilla gubben, vet ju inte hur länge han hade suttit där!!!
Jaja, sen åkte vi hem, då somnade Alvin o han sov närmare två timmar o jag försökte sova men gick inge vidare.
Robban och Kevin skulle ner till Kungsgatan för att Kolla raggarbilarna, de gick iväg och jag & Alvin var hemma. Vi tog ett varmt bad, o då känner jag hur allt släpper för ett tag, såååå skönt!! Då tar jag spårvagnen med Alvin ner till raggarbilarna vi med, men när vi gick hem så mådde jag verkligen inget vidare!! Hela kroppen skakade och jag kände mig svimfärdig!!
När vi kommer hem så säger Kevin att: Mamma jag mår inget bra, har ont o fryser. Så då tar vi tempen o japp han hade rätt, han hade 39,1 i feber!! O imorse när barnen vaknade så gick jag upp med dom, tog en kopp te o Kevin med så man kunde svälja lite. Tycker te är jättebra när man är förskyld!! Tog en temp o han hade fortfarande 39,1 i feber!! Lilla gubben... sen dess har han tittat på tv o har en stooor filt om sig, Alvin leker med bilar o kollar tv och jag har pluggat. Har skrivit ett paper som ska in imorrn eftermiddag, så imorgon ska jag vara hemma med Kevin och tisdag ska farmor komma hit och ta honom. Känns skönt att ha nån som jämt ställer upp!! Tack snälla. =)
Har lite bilder förresten!! Tillexempel på Alvins nya stil som han har när han ser på tv. =)

                                      
                                      
                                      
Fy bubblan..
Vad trött jag är!!! Har varit i skolan från åtta till fem idag, har haft träslöjd och bild idag. Bilden var roligast tyckte jag. =)
I helgen har vi haft fullt upp, i lördags var vi och hämtade våran nya säng. Sen var Robban iväg och bowlade medans Anna kom hit och fikade med mig. =) sen åkte vi till Maxi för att handla doppresent och vi handlade även en tröja med Bamse på åt Alvin, mössor med Bamse på till barnen och tumvantar till Alvin med Bamse på. Ja, jag gillar Bamse!!
I söndags hade jag mitt Me and i party, köpte en tröja åt Kevin och en klänning åt mig. =) Med alla rabatt så blev det väldigt billigt!! Sen åkte vi på dop i skänninge. Det var lilla Elliot som skulle döpas, o han var jättefin o så himla duktig!! Mina barn var oxå duktig, och Kevin vart helt facinerad av döskallen som var i kyrkan!!
Sen vankades det smörgåstårta o vanlig tårta hos Linda & Björn. =) tack för att vi fick komma på dopet.

I går så var barnen på förskolan jag hämtade dom klockan fem, när vi kom hem så grät Alvin hela tiden och jag trodde att han var trött. Men när han o jag satt och myste så tyckte jag han var varm så då tog jag en temp, han hade 39,0 i feber!!
Så idag har Robban varit hemma med honom medans jag var i skolan. Jag vill inte missa nått där för gör jag det så måste jag göra om det med en annan grupp och det vill jag verkligen inte!! Så imorgon ska Agge komma hit och vara barnvakt medans jag har en föreläsning mellan ett och tre.
Efter skolan så hämtade Frida mig, så vi har varit och storhandlat, så skönt att få det gjort!!
Förresten, Hanna fick en liten pojke igår!! Så roligt för dom. =) Väntar med spänning tills man får se miraklet. =)

kram från oss