En mysig lördag
image235
Idag har vi ätit frukost ute!! Eller inte ute utan på ett fik, de har frukostbuffe och det var såå bra. =) Skönt att piffa upp frukosten lite.
Sen var jag och kevin med Johanna & Lucas till stan, vi hade det trevligt och Kevin vart nog mest nöjd när han fick sitt lördagsgodis!! =)
Jag & Kevin åkte sedan till mamma och pappa, där var Robban & Alvin. Vi åt god mat och hade det mysigt.
Tack för en mysig dag. =)
image236
Torsdag
image232
Idag har vi tillbringat dagen med Fia & Wilma. Vi var först på öpnna o sen var vi på stan en sväng vi åt gott och hade det trevligt. =)
Sen hämtade jag Kevin på vägen hem över en timme för tidigt men det kändes skönt för en gångs skull.
image233
Min barn är lite tokiga den ena vill vara fotomodell o poserar så fort ma kommer med kameran och den andra vill leka med mammas bakgrejer. =)
Men de är gulliga iallfall.
image234
Söndagen hos Agge & Conny
image227
I söndags var vi hos Agge och Conny. Vi var där för att Robban skulle fixa bilen och sen lämna barnen som skulle sova där, de kom hem i tisdags.
image229
Jag varute nästan hela tiden med barnen det var kallt ute med samtidigt såå skönt att bara få vara ute. Alvin vägrar ju att gå med sina skor så efter ett tag så fick han åka vagn istället.
Det var en bra dag. =) Men det kändes lustigt att lämna bort barnen i 2 dagar. Men det gick bra så nu är jag inte längre rädd för att lämna dom. =)
image228