En mysig lördag

image235
Idag har vi ätit frukost ute!! Eller inte ute utan på ett fik, de har frukostbuffe och det var såå bra. =) Skönt att piffa upp frukosten lite.
Sen var jag och kevin med Johanna & Lucas till stan, vi hade det trevligt och Kevin vart nog mest nöjd när han fick sitt lördagsgodis!! =)
Jag & Kevin åkte sedan till mamma och pappa, där var Robban & Alvin. Vi åt god mat och hade det mysigt.
Tack för en mysig dag. =)
image236

Torsdag

image232
Idag har vi tillbringat dagen med Fia & Wilma. Vi var först på öpnna o sen var vi på stan en sväng vi åt gott och hade det trevligt. =)
Sen hämtade jag Kevin på vägen hem över en timme för tidigt men det kändes skönt för en gångs skull.
image233
Min barn är lite tokiga den ena vill vara fotomodell o poserar så fort ma kommer med kameran och den andra vill leka med mammas bakgrejer. =)
Men de är gulliga iallfall.
image234

Söndagen hos Agge & Conny

image227
I söndags var vi hos Agge och Conny. Vi var där för att Robban skulle fixa bilen och sen lämna barnen som skulle sova där, de kom hem i tisdags.
image229
Jag varute nästan hela tiden med barnen det var kallt ute med samtidigt såå skönt att bara få vara ute. Alvin vägrar ju att gå med sina skor så efter ett tag så fick han åka vagn istället.
Det var en bra dag. =) Men det kändes lustigt att lämna bort barnen i 2 dagar. Men det gick bra så nu är jag inte längre rädd för att lämna dom. =)
image228

Barnkalas hos Wilma

 image224 
Idag har vi varit på barnkalas hos Wilma som fyller 1 år. Hon var så fint klädd och hon älskade sakerna som hon fick. Av oss fick hon bilar som ligger i bollar och ett pussel med Nalle puh på.
Det var riktigt skoj! =)
Tack Fia & Wilma för en bra dag.

image223

Helgen

image218
I fredags städade jag och barnen (mest jag) undan alla julsakerna, skönt tyckte jag! Kevin frågade om julen var slut nu och jag sa att den kommer tillbaka men det är lååångt kvar, vi hade även tättsttugan så det blev en hel del spring.
På kvällen lagade vi god mat, och tände ljus så vi kunde mysa. =)
Igår var vi först hos pappa och sen hos mamma, vi grillade kött och korv o jisses vad gott det var! Vi hittade även 2 somarhus som vi vart nyfikna på så idag (söndag) har vi varit och tittat på bägge, de var såå fina och man ser sjön från bägge två! =)
Vi ska tänka lite om vi vill ha dom eller inte, men det lutar mot att vi ska säga att vi är intresserade.
Sen bar det iväg ner på stan, barnen fick presentkort i julklapp så då måste de ju få något av dom så det fick de. =)
En toppenhelg med dom jag älskar mest!! =)
image219

Lite sen sist

  
När barnen väl blev feberfria så gick vi äntligen ut! I torsdags kom Wilma och Sofia hit då åkte vi lite pulka, Wilma var snäll och lånade ut sin pulka till Alvin. =)
I fredags var Sofia & Wilma här igen, sen kom Mirja och hennes barn hit. Då blev Kevin av med lite av håret, äntligen!! Fredagskvällen var jag & Robban på bio och såg på Arn, den var bra.
Lördagen gick vi en riktigt långpromenad, och sen var vi hos Magnus & Anna. Vi spelade Buzz och Sing Star, riktigt skoj! =)
Idag har Linda & Emil här, vi skulle till stan men när vi kom dit vid tiotiden så öppnade de inte förrens tolv, så vi åkte hem hit och fikade och sen ner på stan, Alvin fick sina första skor idag. =)
Det var sååå skoj att träffa dom, vi kom på att vi inte hade setts på 7 månader, de händer ju en hel del på den tiden. Så vi lovade varandra att vi skulle ses lite oftare, och det lovar jag att det lär vi göra. =)


Året som gått

           
Jaha, då var det 2008 nu då. Det har hänt mycket under 2007, men jag orkar inte skriva men lägger upp bilder istället på vad som har hänt under året, en bild för varje månad.

RSS 2.0