Rejmyremarken & grillning
                         
                         
Idag har vi varit i Rejmyre på marknade ihop med Robbans bror och hans familj. Hittade inte ett dugg och så var det såå varmt så efter ca en timme så åkte jag, Anna och barnen och badade istället! Var rätt mycket folk där och jag ångrade väldigt mycket att jag inte hade lagt ner min bikini, såg ju såå skönt ut när alla badade och så var det inte så kallt i vattnet.
Efter badet så åkte vi hem till Magnus och Anna, där fikade vi, åt mat och spelade kubb och framför allt hade det väldigt trevligt. =) Kom hem vid elvatiden så nu sover barnen väldigt gott!
Framför allt så blev Kevin väldigt nöjd över denna dag, han fick rida på hästen o sen fick han en svampbob ballong.
                           
Kolmården & middag
                                   
                                   
I tisdags var vi i Kolmården med Frida, Enok och Emelie. Himla trevigt hade vi och barnen var nöjda och glada. Kevin tror jag nog tyckte att hoppa studsmatta var roligast! =)  Och Alvin tyckte att det var roligast med delfinerna och titta på hästen.De somnade direkt på vägen hem och sov hela vägen hem. Jag sprang upp till lägenheten o hämtade lite grejer för att sen åka hem till Fridas familj där vi avnjöt en väldig goood middag! Tack för idag, sååå roligt vi har haft det och barnen hade verkligen skoj!! Kom ju inte hem förrens halv tolv o då sov de väldigt gott!

                                    
                                    
Helgen
I lördags firade vi min bror som fyllde tjugo år! Fattar inte att han har blivit så gammal redan!! =)
Han fick en massa bra grejer till huset (verktyg) o sen så fick han fem stycken kyckligar, de var sååå söta!!
Sen när vi åkte hem så vaknade Kevin när vi körde in i Rejmyre o han ville då gå o kissa så vi stannade till hos Magnus & Anna, vi blev kvar där ett bra tag. Men vi hade det riktigt skoj!! Det slutade med att Kevin sov över där, så idag har vi varit och hämtat honom. Vi stannade då kvar på middag, var jättegott o sen blev det tårta till efterätt!! =) Vi passade på att åka upp till stan en sväng innan vi hämtade Kevin, ville kolla in rean lite.. men vi hittade inte ett skit rent ut sagt! Ibland hittar man massor men idag var det inget. O hittade man nått så fanns det inte i barnens storlek.
Men vi har haft en toppenhelg! =)