Mina underbara barn
                                     
Tänkte berätta lite om mina barn. =) Kevin blir 4 år om ca en vecka och det märks, hans treårs trots börjar dala av och han älskar att leka med alla sina saker i sitt rum. Kan sitta där i timtal utan att lyssna på mig eller nån annan för han är upptagen av sin lek! Han gör mycket rollekar och när han leker själv så pratar han mycket för sig själv. =) Idag satt vi hela em/kvällen och bara läste en massa böcker, han älskar ju det och har gjort det ända sen han var bebis! Kan inte förstå att han redan blir fyra år!! Han kan säga ofta att han är ingen bebis utan en stoor pojke! =) Något roligt med honom är att han har vissa favvoriter just nu Hahahaha och de är: Lisa, mormor, Frida och mamma! När man är med någon som han gillar så ska han bara vara med den personen och han är såå go då!
                                      

Alvin han har börjat växa till sig, både på längden och vikten. I fredags började han sitta på pottan, han sitter där mellan alla blöjbyten och oftast kissar han. =) Trodde aldrig att han skulle göra det men där hade jag fel! Han har en såån vilja och idag så skulle han kissa på toaletten eftersom hans bror gör det! Han satt en stund och sen skulle han ner, sen när vi skulle ta på blöjan så blev han sååå arg! Han kissar så pass mycket i blöjan annars hade jag tagit bort den men det funkar inte nu så vi har värsta fajten nu när vi ska ta på honom blöjan.
Han älskar att leka med leksaksdjuren och läsa böcker, tror att det är det enda som de har gemensamt! Deras kärlek till alla dessa böcker, men är inte det lustigt när de har två föräldrar som är galna  i böcker och älskar att gå på bokrean??!! =)

Nu har jag berättat om mina barn som jag är väldigt stolt över, mamma älskar er!!
Johanna

Det gör du rätt i som är stolt över dina barn!!! =)



KRAM!

tessan

dina barn är jätte goa =)du har all rätt o va stolt! kram

mormor

bra att du är stolt över dom de är de finaste barnbarn man kan tänka sej kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress