Sommar!!!
Oh det är ju såååå härligt väder, vill att detta ska stanna länge!! =) I torsdags var jag på smultronstället med Johanna och Anneli! Guu vad jag kommer att sakna er nu när vi skilj åt... =( Men vi hade en väldigt trevlig stund och vi kan gott o väl säga att vi är bra vänner iallafall!! Sen var jag på utvecklingssamtal på dagis, barnen har dte bra oså men de tycker att Kevin inte hör och Alvin har inte balansen men asså han är ju så liten än så jag tror det kommer komma ifatt honom! Sen åkte vi till kirurgen med Alvin allt var fint och normalt så vi behöver inte göra någon operation. SÅååå skönt ju!!! =) Efter kirurgen så åkte vi till Tessan och Erica, där lekte vi och åt goa bullar!!

image368

Fredagen tillbringade jag med Fia först käkade vi frukost och sen så var vi o handlade lite till grabbarna. =) Efter det så åkte jag o hämtade barnen, och så åkte i till mamma. Där var vi även pappa och min bror med hans familj. =) Vi grillade, pratade och hade det trevligt. Hämtade Robban vid tågstationen och sen inhandlade vi en barnpool och Putte köpte lite grejer till Arvid. 

image369
Idag har jag och Kevin haft egentid, vi såg på film och käkade chips samtidigt om vi myste till max!! =)  sen åkte han och jag och hämtade Robban & Alvin som var på stan.  Sen dess har vi varit hemma hos mamma, njutit av solen och samtidigt pluggat. Har suttit ute i solen med datorn, vägrar sitta inne!!  Nu ikväll har vi varit ute o kört med Oldsmobilen, oh vad härligt det är!!
Tack för en super duper trevlig helg!!! =)

image370

image371
Morsdag 25/5-08
image365

image364

Idag fick Robban sovmorgon (jag fick igår och då även frukost på sängen).Tog en temp på Kevin och han hade normaltemp och mådde bra. Han har fått må bra hela dagen sååå skönt för honom att detta äntligen är över!
Sen åkte vi till Agge eftersom det är morsdag så där var det sååå varmt och skönt, tog fram barnens pool och hällde upp varmt vatten i. Guuuu vad barnen lekte! =) Sen åt vi god rabarberpaj och sedan åkte vi hem till min mamma. Där grillade vi och hade det trevligt. Väl hemma igen så badade barnen och sedan myste vi i soffan framför en film. Tack för idag!! =)

image366

image367
Lördag
Idag fick jag sovmorgon och sen fick jag frukost på sängen av mina underbara barn och man! Och så fick jag en fin nyckelring och första säsongen av Desperate av dom! Tack snälla. =)
Sen har jag varit på Me and I party hos min säljare. =) Blev lite snoppen för det var bara jag som kom o det blev hon med för hon sa att 10 stycken hade tackat ja. Men det gjorde ju inte mig någonting för hon skulle dela ut en värdinnegåva så den fick ju jag! Så jag betällde kläder igen som ni kan förstå.. girafftröjan till Kevin, gamlabilar boddyn till Alvin och den gröna frotteklänningen till mig. =) O inte nog med det så var det ju ta tre betala för tre så Kevins tröja blev gratis o Alvins boddy gav jag 40 kr för. =) En bra affär tyckte jag! Sen gick jag hem och då kom mamma och pappa, sen gick ju pappa och Robban på bio och då gick vi andra en sväng till öb o sen hyrde vi film. Men vid sextiden så fick Kevin 38,0 så då ringde jag 1177 och då fick vi en tid till Hageby vårdcentral halv åtta. Pappa skjutsade oss dit och då säger kärringen att nej han är bara förskyld och är bara lite röd i ena örat men ingen öroninflammation! Då säger jag att aha men det är ju lustigt dör i torsdags hade han öroninflammation enligt läkaren på kungsgatan.. då vänder hon sig bara om till mig och säger att ja då är det nog öroninflamation men vi ger inte något pencillin till barn över 2 år! Grrrr så jäkla arg jag blev!!!!  Gick ut med Kevin o verkligen var asarg så min stackars pappa fick ta emot allt.... så nu sover alla här hemma utom jag och Kevin lär nog få dras med sina öron ett tag till.... vad spelar det för roll hur gamal man är för att få pencillin??
Mamma älskar er mina ungar!