1: advent
Denna helg har varit relativt lugn, ville ha en familjehelg eftersom jag inte kommer se min familj på 1 vecka sen i december. Jobbar då både på posten och som assistent. Som tur är så har inte barnomsorgen bokat upp mig på något. Det räcker gott och väl att hoppa in 12 dagar ändå, eftersom jag har ju skolan och familjen.

Igår så tvättade Robban fönster, jag satte upp julgardiner och ljusstakarna det blev ju sååå mysigt!! I vardagsrummet hade jag köpt nya gardiner och ljusstakar, det blir så fint!
Sedan bakade vi lussekatter och pepparkakor. Vi avnöjt en god middag, nämligen tacos och sedan väntade tv. Jag somnade redan vid bompa, men vaknade lagom tills barnen skulle gå och lägga sig så då gjorde jag dem redo för sängen och sa godnatt. Sen såg jag och Robban på Mamma Mia och Transformers. =)

Idag bakade jag en ny sorts kaka som man gör i långpannan, den var riktigt god men vart lite mycket kanske.. hahah fick slänga några, men det gör inge. Mamma och pappa var här och fikade med oss, vi åt pepparkakor, lusskatter, den nya kakan och sen hade de köpt med sig winerbröd. Mumsigt värre!! =) Barnen fick adventskalendrar av dem och de var såå glada. Just nu har jag väldigt tråkigt, vet inte alls vad vi ska göra eller ha till mat idag.

                          
Ena fönstret i vardagsrummet

                              
Andra fönstret i vardagsrummet, vad tycker ni??Jag blev iallafall nöjd. =)

                          
Bakar pepparkakor
                           
Tycker om att baka =)
                         
MmmmVad gott!!
Madagaskar

Idag började vi dagen med frukost och sen byggde jag och barnen med lego. Sen stack Robban och Kevin iväg för att gå på bio, Robban fick det i farsdagspresent av Kevin. Så idag var det dags och de såg på Madagaskar 2. Kevin hade älskat filmen och efteråt hade han fått en ansiktsmålning. =)
Medan Robban och kevin var iväg så passade jag och Alvin på att fika med Lena och barnen, vi käkade smörgåstårta (som vi fick med oss igår av mamma o pappa) sen så när de hade gått hem så målade jag och Alvin med färg och tillslut så vågade han släppa penseln och måla med fingrarna. =) När han kände sig klar så satte vi oss och tittade på Shrek, tror nog att det är hans favoritfilm!!  När Robban och kevin kom hem så vill Kevin måla så det gjorde vi han målade med fingrarna och tyckte det var riktigt skoj, till slut så målande han även hela magen och nacken på sig själv, vilken tur att man har en dusch då!! =) Nu sover barnen och vi har haft en bra dag med en massa bus och lek!


                                 
                                 
                                 
                                 
                                  

Måndag
Idag har jag varit i Ektorp och haft gymnastik och arbetsmiljö genomgång.. var riktigt trist om jag ska vara ärlig!!
Fick även reda på att Alvin inte är snäll på dagis, han knuffar de andra barnen.... =( Han gör ju så hemma med och jag säger åt honom, vad ska jag mera göra??
När vi kom hem så bakade Kevin en sockerkaka med min hjälp, han gjorde precis allt utom att ha i margarinet och smöra formen!! Min duktiga kille. =) sen gjorde vi köttbullar, och även där så fixade han över hälften och jag och Alvin stod brevid och kollade på. Gisses han är fyra år och är redan så här duktig!! Kan man vara mer än en stolt mamma?? =)