Madagaskar

Idag började vi dagen med frukost och sen byggde jag och barnen med lego. Sen stack Robban och Kevin iväg för att gå på bio, Robban fick det i farsdagspresent av Kevin. Så idag var det dags och de såg på Madagaskar 2. Kevin hade älskat filmen och efteråt hade han fått en ansiktsmålning. =)
Medan Robban och kevin var iväg så passade jag och Alvin på att fika med Lena och barnen, vi käkade smörgåstårta (som vi fick med oss igår av mamma o pappa) sen så när de hade gått hem så målade jag och Alvin med färg och tillslut så vågade han släppa penseln och måla med fingrarna. =) När han kände sig klar så satte vi oss och tittade på Shrek, tror nog att det är hans favoritfilm!!  När Robban och kevin kom hem så vill Kevin måla så det gjorde vi han målade med fingrarna och tyckte det var riktigt skoj, till slut så målande han även hela magen och nacken på sig själv, vilken tur att man har en dusch då!! =) Nu sover barnen och vi har haft en bra dag med en massa bus och lek!


                                 
                                 
                                 
                                 
                                  

Emma

Låter som en toppendag!



Linus ska se Madagaskar 2 på tisdag tillsammans med sin faster å hennes sambo, han fick det å mc donalds besök i födelsedagspresent ;)



Kram

tessan

Shrek 2 är ericas favvofilm =) kram

Skulle vara kul att komma o ta en lekfika hos er nån dag =)

Sandra med grabbarna Z

Låter som en toppen dag..

Johanna HJ

Haha. Gud vad söta de är, färgen var tydligen välsmakande också :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress