Igår
Igår var jag i skolan, och barnen var då på förkolan. Kände att jag fick massa kritik för min portfolio men vi alla vart godkända iallafall. =) Sen så hämtade jag barnen klockan tolv och gick hemmåt så Alvin fick sova lite. Hade då fått ett mail från en lärare som påstår att jag inte har lämnat in mina paper, jag gjorde liksom det dagen efter min avslutade vfu! Hur f*n kan man slarva bort papper???? Jag avskyr sånt o jag får väll lämna in igen men det är det att jag måste åka till simonstorp för en jäkla underskrift!!! Jajaj, det ska väll gå då.. men jag är inte det minsta glad!!
Efter att Alvin hade vaknat så åkte vi och hämtade regnkläderna som Kerstin hade köpt åt Alvin i Ullared, tack snälla! =)
Och sen åkte vi till Tessan, Erica och Loke för att busa lite. Alltid lika trevligt. Åkte därifrån vid halv fem, tankade och hämtade Robban fem vid tåget o sen åkte vi till Magnus och Anna för lite middag! =) Där blev vi kvar länge, hade det trevligt och åt en massa gott. Såg även på Idol och denna gång tyckte jag att det var himla skoj i och med att de hade Abba temat! =) Kom hem klockan tio och då la vi barnen och så var jag och Robban uppe en stund till för att sen oxå gå och sova. Tack för en ganska bra fredan, em och kvällen var himla bra iallafall! Heheh
Lite bilder kommer här från både igår och veckan som har gått. =)

                              
Barnen leker affär
                               
Här får du smaka mamma! 
                              
Barnen älskar att leka med sitt tåg
                              
Båda barnen älskar att lägga Pussel, har bara kort på Kevin denna gång. =)
                              
Alvin hitta något skoj o leka med
                              
Erica ville vara med på kort =)
                              
Hahah kolla mamma vad jag har för nått!! =)
                               
Snäll Kisse, snäll Alvin! Heheh




Tessan

skönt att man inte var ensam iaf då =) de andra barnen hade typ bara regnbyxor över, men ja menar de skyddar ju inte så mycket mot kylan. kram på dej förresten kunde du komma den 8:e?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress