Pepparkaksbak med goda vänner

Idag var det dags för pepparkaksbak, men inte hemma utan hos Frida. Linda och Emil kom oxå dit så vi bakade en massa pepparkakor. Emil och Alvin åt mest deg men vi vuxna och Kevin tyckte det var riktigt roligt. =) Blev en hel del pepparkakor som barnen fick med sig hem, Kevin och Frida gjorde ett stort hjärta som stod pappa i åt Robban. Det tyckte han var riktigt gulligt! =) När vi hade bakat klart så lagade Frida mat (jag diskade hehe) och så åt vi allihoppa. Sen blev det mys i soffan med en film. Halv fyra åkte vi hemmåt och då tog vi det lite lugnt innan jag och Kevin åkte till simmet, det var sista gången för denna termin och Kevin var jätteduktig. Han är verkligen mer under vattnet än över vatten och han älskar det verkligen! De fick fika och diplom efter att de hade simmat, Kevin vart lite ledsen och undrade om han aldrig mera skulle få simma. Men då är det tur att han har en snäll mamma och pappa som tycker att det är viktigt att han får ha det roligt och att han får lära sig simma för nästa termin ska han gå! =) Nu myser vi framför tvn och har det trevligt. Tack för denna gång, visst vi ses inte så ofta men det känns som att när vi väl ses alla tre så har vi himla roligt och kan prata om allt. Hoppas ni känner likadant!







Frida

Tack själva,det var jätte mysigt. Till och med så att jag kände jul känsla :)haha

Mia

Vad mysigt det ser ut :) Vi ska baka pepparkakor hos svärmor på fredag kväll. Vi gjorde det förra året också och tyckte att det kunde få bli ett mysigt årligt inslag!

Jo, alla ska läsa den här kursen. Numera får man inte gå ut lärarprogrammet utan matte och svenskakursen, oavsett om man ska bli lärare eller fsklärare. Men oroa dig inte för den här uppgiften nu, det fixar du lätt. Bara jag som är en latmask och redan tagit mentalt jullov och får göra allting i sista sekund ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress