Dags igen..
Nu är det dags igen att blogga lite om vad som har hänt oss. Har varit jobbigt några dagar men försöker göra så många saker som möjligt för att slippa tänka.
 Måndagen åkte vi till Kolmården, blev mest en massa tjaj från barnen men samtidigt så var det ljuspunkter och då tittade de väldigt mycket på djuren, bland annat när vi kom till aporna o fick se apbebisen. =) Vi provade även på att åka linbanan och det slutade med att vi åkte 2 gånger på raken, barnen tyckte det var skoj. Handla lite till ungarna där bland annat en varsin tröja, golvpussel och en bok. Handlade mammas paket där med. När vi åkte från Kolmården så mötte vi upp mamma och pappa och sen åkte vi hem till oss för att fika lite.
                                       
                                       
                                       
Tisdagen börjades med att jag och barnen gick på stan med Hanna och hennes barn, det inhandlades filmer, present och en hylla som Kevin kan ha alla sina tidningar i. Sen käkade vi på stan, dock så åt ju inte barnen så mycket men när gör det de?? Hem och väcka älsklingen för att sedan åka till farmor och farfars grav för att sätta blommor där, Nisse skulle ha fyllt 55 år den dagen så jag ville ge något och då fick det bli på deras grav. Åkte sedan hem till mamma o pappa för att fira mamma som fyllde 52 år. =) Tror hon gillade vindspelet hon fick av oss och så fick hon en sten av mig som det stod min mamma är bäst.  Fick fika och hade det trevligt, syrran och hennes familj var oxå där. =) På kvällen åt vi chinamat, det var länge sen och sååå gott det var!!
                                    
                                     
                                     
Onsdagen blev att jag och ungarna åkte hem till mamma och pappa, vi gick till skogen för att leta svamp och tog med oss fika. Barnen sprang som bara den, och så plockade de blåbär som de åt upp lika fort. Hihi vi hittade lite svamp så det måste jag göra iordning, blir gott på mackan!! =) När vi kom från skogen så städade jag ur min bil och dammsög den, var ju så jäkla mycket med grus i hela bilen.  sen åt vi mat och så började pappa med att klippa häcken så då hjälpte jag till. Sen åkte jag och hämtade älsklingen och så åkte vi hem till mina föräldrar igen för att fortsätta med att jobba på häcken. Tar ju sin lilla tid men nu är det klart!

Torsdags så var vi hembjudna till Jenny och hennes familj på grillning, vi hade det väldigt trevligt och barnen lekte så bra! Tack för en trevlig kväll.
Saknar dig!!!
Igår morse så somnade min älskade farbror in. Han har betytt så oerhört mycket för mig och min familj och det är helt ofattbart att du är borta. Vill bara backa tillbaka tiden och se till att jag träffade dig oftare än vad vi gjorde. Men vi pratade med varandra på msn dagligen och du har varit ett enormt stöd för mig i livet. Det var du som jag kunde prata med när jag ville ha råd eller hjälp, det var du som berättade alla de roliga historierna när jag växte upp. Vi som spelade fotboll på sommrarna och badade i sjön, du som firade mina barns födelesdagar och brydde dig verkligen om oss. Gud vad jag saknar dig!! Kan inte sluta gråta och kommer inte göra det heller förrens jag är redo. Detta som jag skriver just nu är riktat till dig och ingen annan. Vi som var och badade och fikade i onsdags och nu så finns du inte, det känns så overkligt och jag vill bara att någon ska ringa och säga att de skojade bara. Men det är inget skämt utan du finns verkligen inte mera utan du är en ängel i himlen ihop med farmor och farfar nu. Nisse du ska veta att jag och min familj verkligen älskar dig och kommer alltid att göra det. Vila i frid min älskade farbror. 

                                 
                                 
Missförstånd
Till alla er som läste föregånde inlägg.. jag är inte gravid och kommer inte vara det på ett tag. Det jag menade var att sakerna kommer vara för gamla när vi väl skaffar vår nästa bebis.