Bada
Idag så gick vi upp vid sjutiden, satte igång och tvättade och grejade. sen efter lunch så åkte vi till Hanna och barnen, Kerstin och hennes två barn var oxå där så då fikade vi, barnen badade, lekte och hoppade studsmatta. =) Vi hade det väldigt trevligt med andra ord och jag fick mysa väldigt mycket med Malte. Jisses vad bebissugen man kan bli!! Hahahha Nej, får vänta med att skaffa bebis tills skolan är slut och jag har fått ett jobb. hihi Efter att vi varit hos Hanna så åkte vi hemmåt och hämtade älsklingen. Sen åkte vi till torpet och badade och det var kallt! Efter badet så åkte vi hem till mina föräldrar och då grillade vi. =) Tack för en superdag, jag är såå glad att vara med mina barn hela dagarna och göra saker med dem som gör att de blir glada. Det ska vi göra ända tills jag börjar skolan och det är några veckor kvar så jag ska njuta varenda sekund.

                                   
Äter glass
                                   
Jag och Vincent
                                    
Wilma badar
Söndagen
Vaknade vid åtta av barnen, tack för en timmes sovmorgon! Gick upp med dem och gjorde iordning frukost så gubben fick sova vidare. När han hade vaknat så åkte vi och handlade lite, blev att ta med kylväskan! Sen vidare till Fyrby för att träffa gubbens föräldrar och hans morbror Mikael. Vi åt frallor och sen fikade vi lite. Barnen passade även på att bada lite. Sen åkte vi hemmåt och då skulle jag söva Alvin men somnade nog samtidigt som honom!! =) Gubben kom in vid fem och väckte oss, kändes som om man inte sovit någonting men det hade vi ju... blev att fixa maten som vart kycklingsallad och sen så hämtade jag Karin vid kvart i sju. Hon och jag åkte hem till Jenny för en fika och Karin hade fixat en god kaka. =) När vi satt där och pratade så kom vi på att vi var hungriga så då åkte vi och köpte pizza så vi satt ute i trädgården och hade det trevligt. Var hemma igen runt halv tolv! =) Tack för en trevlig kväll tjejer, måste vi göra om snart!
Mjölby

För ca en timme sen kom vi hem från en helt underbar dag i mjölby. =)  Vi bestämde igår att vi skulle åka till Alexandra, Niclas och barnen för att sedan gå på broarnas dag med dem.Vi kom dit runt elvatiden och då fikade vi, sen gick vi ner på "stan" men det fanns inget att ha. Barnen fick åka en varsin karusell och Alvin fick prova på att rida för första gången. Han verkligen älskade det!! Sen käkade vi lunch, vi tog med oss pizza och satte oss på en trappa i närheten för att äta. Barnen åt ju inte riktigt som jag ville men det gör inget. Vi gick sedan hem till dem och då lekte barnen vidare och sen gick vi hem till Niclas syster för att grilla, sååå gott det var. Är så glad över att Kevin och Eddie lekte så bra ihop. När vi kom hem så slängde vi barnen i duschen och nu sover dem, jag har styrt lite med tvätten, vattnat blommorna osv och så ska jag snart ta och sova.
Tack för en underbar dag vännen!!
                                               
Alvin rider =)
                                              
Sötisen ville inte gå av hästen!!
                                               
Kevin och Eddie åker karusell
                                               
Isac och Alexandra
                                              
Älsklingen och Alvin