helgen
I lördags så åkte vi runt på olika loppisar, hittade ingenting men skoj var det iallafall. sen lagade vi lite mat och myste en stund framför tvn innan vi släkte lamporna. Under den timmen som lamporna var släckta så hade vi ljus tända och spelade lite kort. I går så myste vi nästan hela dagen, mamma och pappa var här på en fika och så gjorde mamma sin goda skagenröra åt oss! Sen var jag på Me and i party, handlade en tröja till Kevin och en klänning till mig. Dyrt blev det, varför måste dessa kläder vara så jäkla dyra för?? Igår kväll så käkade jag & Robban bakad potatis med skagenröra och såg på film. Så mysigt älskling!

Idag har jag varit hemma med barnen, det är nu 4 dagar och imorrn är det dags för dagis igen sen har jag självstudier resten av veckan men har satt upp mig på lite jobb o så. =)  Tog ett fint kort på Alvins hand när han låg och sov, fattar inte hur jag byter bakrund på fotoprogrammet så jag visar som det ser ut istället.


                                   
 Nu har jag suttit en stund, vad sägs om detta?
                                   
Mitt arbete
Äntligen är mitt arbete klart, allt är inlämnat och idag fick jag äntligen tag i snöret som jag ska hänga upp mina bilder med. =) Jag hoppas att mina kamrater kommer uppleva detta som konst, för det gör jag! vad tycker ni?? Är det konst?

                                            
Fredagen
Igår var det fredag, vi myste en bra stund framför bolibompa innan vi åt frulle sen gjorde vi oss iordning för att göra lite ärenden och sen åka hem till Johhan & grabbarna! =) Där käkade vi lunch, vilade och lekte. tack gumman för en trevlig dag!! sen åkte vi vidare till Ljura för att träffa Frida, så där spenderade vi kvällen och vi hade himla trevligt. Är så glad över att Frida tar mig för den jag är, asså att hon gillar mina barn lika mycket som mig. Och mina barn verkligen älskar henne!! tack vännen för att du alltid finns när jag behöver dig. hehe
När vi åkte hem så var klockan redan sju så barnen somnade direkt i sina sängar, jag satte mig och tittade på Let's Dance, asså är sååå glad att Magnus vann!! Har hållt på honom ända sen programet började och han är verkligen värld att vinna. Laila är oxå superbra men hade Magnus som favorit. =)

Idag har jag plockat ordning lite, sen letade jag fram örhängen (alvin hade sönder ett par härom natten) så fick ihop 3 st guldörhängen, så när jag satte dit dem så ville jag ha ett hål till så då fixade jag det. Så nu har jag ett hål i vänster & 3 hål i höger. Ont som f***n men blev bra! =)