Kevin
Idag blev Kevin av med håret, mamma var så snäll och klippte av honom det. =) Märkte nämligen imorse när han hade duschat att han hade en fästing rätt på huvudet, det är andra fästingen i år och bägge har suttit på huvudet, så därför klippte vi honom så han inte blir lika svettig för det är då de trivs som bäst. Han blev superfin! =)
                                             
Före
                                              
Efter
                                               
Alvin vägrade att bli av med håret. hehe
Konfirmation och morsdag
Idag vaknade barnen klockan nio, blev lite stressigt för vi är vana att de vaknar klockan sex.. vi skulle åka senast klockan tio till kyrkan. Carro skulle konfirmeras och vi kom i tid! Hon var jättefin och var duktig i kyrkan. Barnen var oxå superduktiga och stod ut i de 2 timmar som det höll på. =) Efter kyrkan så åkte vi hem till Magnus och Anna och när vi kom dit så bjöds det på smörgåstårta och vanlig tårta, sååååå gott!! =) Tack snälla för att vi fick vara med under denna dag, var ju så underbart väder så man ville ju inte åka därifrån. hihi Fick paket av barnen redan i fredags, eftersom vi skulle iväg hela helgen. Fick Lady Gagas skiva och så wii active. Tack snälla mina underbara barn!

                                   
Marknad & grillning
Igår var det marknad i Tjällmo vi åkte dit och gick där i ca 2 timmar. Inhandlade en tidningsställ med Elvis på och Kevin fick en star wars dräkt. Jisses vad han blev glad!! Ska väll börja med att på vägen till Tjällmo så blev Alvin åksjuk, han kräktes typ 4 gånger. Lilla gubben!! så på måndag blir det att ringa BVC och höra om man kan ge honom tabletter när vi ska åka. Eftersom han blev så dålig på vägen dit så var han helt utslagen i vagnen hela tiden, så det var bara Kevin som tjatade om en massa saker. När vi hade varit på marknaden så åkte vi hem till Agge och Conny, sen efter en stund så åkte vi ner till Campingen och åt glass. Väl hos Agge och Conny igen så grillade vi, det blev potatisgratäng och rostbiff. Mums!! Var inte hemma förren halv elva, så barnen somnade gott och jag med. =)

                                       
Sötis Kevin
                                       
Alvin leker, lite farligt är det men jag börjar bli van..
                                      
Alvin 
                                       
Kevin äter glass
                                       
Agge och Conny