Kolmården
Igår var inte vädret så himla bra, men har man bestämt att vi skulle åka till Kolmården så gör man det. Men vi hade tur, vi kom dit vid kvart i tolv det regnade några gånger men det höll i sig typ 2 minuter varje gång. Så vi blev inte direkt blöta som tur var. Djuren var på värsta spralliga humören, så det var riktigt roligt att se när de lekte och grejade. Till och med björnarna var aktiva för en gångs skull. =) Vi strosade runt och tittade på djuren och sen gick vi och tittade på delfinföreställningen och det gillade verkligen Alvin!

Efter föreställningen så åt vi mat, det var ju inte så många ställen som var öppna så tyvärr blev det hamburgare och pomme som verkligen inte var värt dem pengarna!
Något som Kevin tyckte om var att rida på kamelen. =) Vi gick även upp till utsiktsplatsen som jag aldrig hade varit på, var riktigt fint och där passade vi på att fika lite. =) Vi avstlutade trippen med att leka lite i Bamsevärlden, barnen älskar verkligen det och vi pasade även på att titta på Bamseteatern. På vägen ut från parken så fick barnen välja en varsin sak, Kevin valde en noshörning och Alvin ett lejon. Väl vid bilen så öppnade sig himelen igen, men vi in i bilen och vidare till safariparken. =) Där var dte fullt ös på djuren och värsta bråket mellan björnarna och vargarna. En toppendag med andra ord! =)
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
                                      
Emma

Vilken härlig dag!



Kram på er

Alexandra

låter som en kanondag! vill också till kolmården ju!! :-P kramar*

Annlei

Det ser ut som att ni hade en underbar dag. Fina bilder. kram

Mia

Åh jag vill också till Kolmården. Har inte varit där på evigheter. Får ta och låna någons barn och åka dit :P Kram

Kakan

skojig bild du fick på brunbjörnen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress