Vandring

Nu är jag hemkommen från 2 dagars vandring på Omberg med skolan. Allt började i måndags morse, gjorde mig iordning och sen hämtade jag upp tjejerna. Hela vägen till Omberg så spöregnade det och det var riktigt jobbigt. Hade ingen lust att åka för huvud taget! Vi körde fel en hel del gånger och till slut hittade vi fram, då duggade det lite bara men sen hade vi fint väder. Första backen uppför trodde jag att jag skulle dö, alltså jag menar allvar.. mådde illa och hade blodsmak i munnen!! När vi hade kommit upp så skulle vi gå vidare och det var svinjobbigt, sen delade vi upp oss så ena gruppen gick 8 km och vi fick gå 1 mil. Hehe det gick hyfsat bra och varje rast så njöt jag av att slippa min tunga ryggsäck. Vi gick fel på ett ställe så då fick vi gå uppför igen, helt plötsligt stannar alla och viskar det var en älg. Hahha alla började kolla sig omkring och vart superspända på att se den förbannade älgen medans jag tänkte att hallå den har hunnit att springa långt härifrån så kan vi gå vidare nu!! =) Det var väldigt halt eftersom det hade regnat så på ett ställe så ramlade Anneli och slog i ryggen. Jag försökte vara en stöttepelare så gott jag kunde men till slut så orkade hon inte mera pga smärtan och jag förstår henne. Så bilgruppen hämtade henne och skjutsade hem henne, då brast allt för mig och jag började gråta. Hade ont i kroppen, hemlängtan och kände att allt var piss. Men efter lite mat i magen så kände jag mig lite bättre, vi fick gå en reflexbana och sen gick våran grupp och la oss. Men sen kom alla andra upp och levde ett jäkla liv. Hallå man har väll respekt över de som ska sova eller?? Hela natten frös jag som en toka och det regnade och blåste fasiken. Det blev ju inte bättre av att min sovsäck var blöt, min vattenflaska hade läckt. =( Tisdags morgonen var oxå jobbigt, ville bara åka hem och backarna gick bara uppåt och neråt hela tiden, hade så ont i mitt bäcken och höfterna men med bra vänner och lärare så tog jag mig fram till slutmålet och då var jag riktigt trött. Men idag är jag stolt över att jag har gått ca 2 mil med full packning. =)

                          
Sofie, Anneli och Sofie
                           
Anneli, vännen.. guu vad jag saknade dig!!!!
                           
Haha Jenny var hungrig
                           
En cool svamp
                          
Fin utsikt
                          

Helt slut

                            

Frystorkad mat, var godare än vad det ser ut

                             

Fin utsikt

                              

En cool sten som har drivits dit av inlandsisen

                              
Yttligare fin utsikt
                              
Gott med korv! =)

Söndag
Idag har vi varit och handlat, mera har vi nog inte gjort idag. Är så jäkla trött och orkar inget, satt och läste en massa bloggar nyss. Alltid roligt att läsa om vad alla har för sig, slank in på Carros blogg. hehe snacka om förvånad jag blev! Där var det en massa bilder och en text. Hm, tänker ni men det är nämligen så att Magnus och Anna har gift sig! =) Igår så sa de ja till varandra. Det blir en perfekt bröllopsresa för dem nu när de åker till USA idag. =) Ett stort grattis till er!!
Grattis Lisa
Idag fyller Lisa 21 år, ett jättestort grattis till dig!! =) Igår var jag på vårdcentralen med Alvin, hans öron var perfekta och det kändes så skönt. Visst har ett barn problem med sina öron så är det toppen att det finns hjälp, men jag vill helst slippa sånt och det gjorde vi för denna gång.  Sen hem för att äta blev potatisgratäng o kött, mumsigt! =) Efter det åkte vi ut till mamma och pappa för en fika och prata av oss lite,kändes skönt att ses.

Idag så vaknade barnen sju, vi gick upp åt frukost och åkte till Putte och Lisa för att fira henne på hennes dag. Det var väldig god fika och vi hade det väldigt trevligt. Busade en massa med Arvid och vi var ute och lekte med alla barn. Nu när jag är utomhus så känner jag att jag har vuxit massor på denna kurs som jag går på just nu. Jag känner mig lite som en skogsmulle, dock hade jag fel kläder på mig idag. Saknade mina överdragsbyxor som jag nästan bor i så fort jag är utomhus. =) När jag nu är utomhus så mycket så har jag tänkt på mycket hur jag vill att vi ska bo sedan i framtiden och jag känner ett hus på landet med skog runt omkring skulle vara mysigt. hehe det skulle jag aldrig ha sagt för 2 månader sen!! Efter att vi åkt från Putte & Lisa så stannade vi & åt med mamma och pappa i Vingåker. Sedan följde vi med dem hem, där har vi tillbringat hela kvällen så vi är nyss hemkomna.  Kevin har redan somnat men Alvin lever rövare pga att han sov i bilen på vägen hem. Hemma hos mamma så låg jag o barnen på golvet med filtar och kuddar o såg på bompa, gisses jag höll verkligen på att somna! =)
Tack för en toppendag!!