Ullared

I fredags åkte jag, Kerstin och hennes bebis Malte till Ullared för att shoppa. Hehe jisses vad vi handlade och vad rolig vi hade det! Satt och pratade konstant hela tiden med varandra och hade det riktigt trevligt. Dock kunde ju vädret ha varit bättre, inte så skoj att köra i regn hela tiden. Kevin fick en massa kläder och Alvin med. =) Vi kom till Ullared vid nio tiden och då var det inte alls mycket folk men runt tolv var det hur mycket folk som helst men som tur var så hade vi shoppat klart vid ett tiden. Då åkte vi hemmåt och stannade i Mjölby för att äta lite.
Sen åkte vi till Mantorp för att kolla in vad Karlssons var för något, men det var såå dålig affär!!
Men det jag fick med mig hem från Ullared var overaller till bägge två, jeans, tröjor, kalsonger, trosor, strumpor, tavlor, julklappar, flecee, en tunika och termobyxor. Så det blev en hel del. =)


                                   
hehe, snygg tröja
                                   
Nya kläder =)
                                   

Ny tunika =)
                                    
Hehe försökte ta kort på Alvin men det gick inge vidare men bilden blev kanonbra ändå!! =)

Tessan

Fina kläder =)

Jenny

Fina kläder du köpt till barnen. Tunikan till dig var kanonsnygg. Kram

Kerstin

Tack själv Carro!!! Det var super trevligt. Som sagt det får vi göra om fast utan barn... Malte började protestera i bilen när vi nästan var hemma, Lilla Gubben. Jag blev riktigt nöjd med stjärnstakarna & åkpåsen. Det passar så fint ihop.

KRAM

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress