Långfredag
Igår var dte långfredagen och den tillbringade vi i Stockholm, eller rättare sagt i Huddinge. Vi var där med hela tjocka släkten på femtio årskalas, det var nämligen Kaj som fyllde år! =) Han fick lite blandade presenter bland annat ballongflygning och promenad på stockholms tak (eller nått), så det var inte dåligt det.  Maten var god, vi fick potatisgratäng med rostbiff och sallad.

Jag hade med mig mat till Alvin så han fick pasta och köttfärssås och när Kevin ser att Alvin får det så hade jag inte det lätt. Det hela slutade med att bägge mina barn åt pasta och köttfärssås. Bara de är mätta så är jag nöjd men han måste lära sig att det är Alvin som inte kan äta allt liksom...


Vi fick supergod tårta oxå, det var en himla massa sorter men jag tog en med maräng och blåbär. Mums! Tiden den sprang iväg och när klockan var tjugo över sex så drog vi oss hemmåt. Alvin höll sig vaken hela tiden på väg hem med lilla Kevin somnade rätt snart och sov väldigt gott. =) När vi kom hem så fick barnen kvällsmat och sen blev det sängen, jag och älsklingen satt och tittade på tv ett bra tag innan vi gick och nannade kudden. Har varit en bra långfredag. =) Grattis Kaj än en gång.


Kaj 50 år

Äter mat

Sötis

Isa och Gisela gick ut med barnen, de hade det roligt. =)
Kakan

allvarligt, Kaj och din man är ju lika som bär :)!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress