Sooool =)

Gisses vad vårkänslorna sätts in när solen lyser såhär och man hör droppet från snön som smälter. =) Mera sol säger jag bara.. är trött på denna vinter nu.
Imorse så tog vi bilen till förskolan och efter att ha lämnat barnen åkte vi ner till färgaffären för att välja ut tapeter till nya lägenheten. Det blev en stor besvikelse och de tapeter vi valde kändes sådär.. men det blir blått i hallen, svart fondvägg i vardagsrum med en grå tapet övrigt. Sen blir det en blå tapet i ungarnas rum med stjärnor och sen minns jag inte mera. Det kändes inge vidare om jag ska vara ärlig.. jag som hade en bild innan hur allt skulle se ut bara rasade när jag såg hur fula enkla tapeter det fanns att välja mellan. Mycket går i vitt men det vill vi inte ha för vi är inga ljusa personer varken jag eller älsklingen. Så det blir en färklick överallt och den som tycker att det kommer se gräsligt ut de får helt enkelt tycka det, det är vi som ska bo där och folk behöver inte bry sig då. Är inte sur idag, det kanske låter som det utan är extremt trött och hungrig. Älsklingen har två kompisar här och de sitter i köket så jag vill inte gå dit och störa när de sitter där.. hm en macka hade varit gott. Klockan tre ska vi hämta busfröna igen och då är det även drop in fika vilket jag ser väldigt mycket fram emot. =)
Ikväll blir en lugn kväll med en massa mys bara, känner att jag inte orkar med mera. Imorrn ska jag ha vfu igen vilket ska bli riktigt skoj och sen på fredag ska vi besikta bilen och handla inför helgen. =) Helgen är inget inplanerat utan det blir lugnt om ingen ringer och bjuder in oss på nått. =)
Kram från mig.

VFU

Idag var det jädrans kallt ute, när jag skulle till vfun så var det 23 minus!! Vill verkligen ha vår nu. Hade en bra dag på vfun men det var så lite barn, bara 5 stycken varav 2 stycken gick hem efter lunch.. men det blev en lugn dag. Efter vfun så gick jag hem för att umgås med barnen en stund, klockan fem var vi hos frisören och bägge barnen var spännda. Alvin klippte sig först och han berättade hur han ville ha det. HAhah som tur var fick jag bestämma lite. =) Kevin såg en bild på Brolle där och berättade att han skulle ha likdant som honom, vart lite likt men det är svårt att ha en sån frisyr när man bara är 5 år. Tyckte det blev väldigt fint och bägge barnen blev superglada. =)

Före

Efter

Före

Efter

Pojkarna ihop =)

Söndag

Igår kväll hade jag en jättetrevlig kväll med kompisen Frida. Vi åt kanongod mat och tittade på melodifestivalen. Kom i säng vid halv tolv och har inte alls sovit bra inatt. Sover inge vidare när älsklingen jobbar natt.
Idag så tog vi det lugnt nästan hela dagen, var ju jättekallt ute. Solen sken en stund så då drog jag med mig ungarna ut för att handla lite till maten, det räckte med att vi gick till närbutiken och hem. Barnen frös och jag med trots att jag hade termobyxorna på mig. Burr!!!
När vi kom hem så hade älsklingen vaknat så då började han och jag sortera barnkläder i högar.. en hög som vi ska ge bort, en hög som vi ska försöka sälja och en hög som vi ska spara. Var konstigt att hålla på med barnkläder som är i storlek 50-56, man blir ju bra sugen då! Slängde även ut två klänningar på tradera och har redan fått bud på dom. Kan vara för att det är me and i klänningar! =) Känner att jag inte har den stilen längre så varför ha det kvar? Halv fyra åkte jag och Kevin till simmet och sen hem för att göra hjärtformade piroger och en grönsallad. Vart jättegott. Tycker nu efter några helger hemma att det är skönt att bara koppla av och få vara hemma, det har jag aldrig tyckt tidigare utan har lätt blivit rastlös. Men denna helg har varit skönt att bara få vara hemma. =)