Alvins kalas

Nu har vi firat Alvin hela långa dagen. =) Först fick han lite fika på sängen med lite paket från oss, sen åt vi frukost och fixade iordning oss för kvart i tio kom mamma, pappa, Patrick, Lisa, Arvid och Wilma. Vi fikade på smörgåstårta och massa kakor. Alvin fick muminpyjamas, två muminkalsonger och ett par kalsonger med apor på. Han fick även ett par mjukisbyxor och filmen G-force. Tack snälla!! =)

Vid ett tiden så kom Agge, Conny, Lena, Elias och Gisela hit för att fira Alvin. Då blev det massa gott igen och då fick även barnen korv med barn. Denna gång fick han papper, kritor och ett helt sett med polisbilar, brandbilar och ambulans. Tack igen. =)

Efter att alla gått hem så åkte älskligen och Kevin till simmet, då passade jag på att röja undan och slängde Alvin i ett bad. Sen lekte vi lite på golvet och jag tog en massa kort, det gillade han verkligen. Satte oss i soffan för att titta på Ice Age 3, men efter fem minuter somnade Alvin i soffa. Nu sover han fortfarande och jag passar på att lägga upp en massa bilder för dagen.
Tack för denna dag, tror Alvin är mer än nöjd!







Ingen bra bild, men kolla in vampyrtänderna!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress