Lördagmorgon

Jaha nu har helgen börjat på riktigt. =) Igårkväll myste vi med barnen och åt en massa gott. Idag blir det lite lugnare, tror att älsklignen gick och la sig sent så han sover fortfarande.. jag är jädrans hungrig om jag säger så!! Så idag blir det frukost/lunch samtidigt, blir att göra iordning ägg och springa ner till bageriet för att handla färska frallor. Älskar lördagar!! Sen funderade älsklingen på att vi skulle gå på loppis idag så varför inte? Måste handla idag oxå... har inte lust med det men tror Alvin blir ledsen om mjölken är slut. hihi Älsklingen ska jobba natt så jag blir själv då, eller inte själv för ungarna är ju hemma med sover. Ev så kommer Frida hit och håller mig sällskap, funderar på om man skulle göra tacos eller handla pizza och sen se på någon bra film. Funderar på att köpa lite vin till kvällen, är sugen på ett glas. Gisses vilken vindrickare jag håller på att bli!! =) Tror att denna dag kan bli riktigt rolig. Önskar alla en trevlig lördag. För er som undrar så ska jag fixa bloggen men har  inte haft varken tid eller lust men det kommer, lovar!!

Heeelg!!

Äntligen är det helg igen.. inte för att denna vecka har varit jobbig men helg är ändå helg. Hehe fredagssvammel från mig som ni märker. Vi mår bara bra igen, Kevin har ätit mycket under dagen igår och fått behålla allt och vi andra mår oxå bra så imorrn kan vi släppa ut barnen igen. Har varit i skolan idag och haft seminarium, alltid lika trevligt.. not. som tur var så gick vi bara till tolv idag så det var en lugn dag, gick hemmåt och då hade älsklingen gjort toast. Mums!

Ikväll ska vi ha fredagsmys med godis, god mat och gott att dricka. Ångrar lite att jag inte köpte nått gott vin på båten, jag som är sugen på vin. Hm.. Får köpa det nästa gång helt enkelt. Då blir det att handla hem lite öl åt älsklingen med. Blir en lugn eftermiddag idag eftersom jag sanerade lägenheten igår så behöver jag inte städa idag och så fick vi tvättstugan igår med så det behöve jag inte heller bry mig om. Så skönt!!
Trevlig helg på er alla.

Magsjukan är och hälsar på
Fy f**n vad jag hatar magsjuka, asså jag tycker så jädrans synd om Kevin som blev utsatt för denna vidriga bacill. Inatt vaknade han och grät för han hade så ont i magen sen höll han på i närmare 2 timmar, efter det så somnade han och vaknade tidigt med orolig mage igen. Men han har fått lite frukost, vill inte ge för mycket till honom och det har han fått behålla. Men nu har Alvin börjat fisa så himla mycket och det luktar verkligen apa om det så frågan är om han står på tur. Jag tvättar händerna hela tiden och sen spritar in dem, vill verkligen inte ha detta. Barnen kommer vara hemma hela veckan för att verkligen vara säkra på att de är friska sen när de väl går ut. Jag ska försöka gå till skolan imorrn, har seminarium då som jag inte vill missa men går det inte så får jag vara hemma med barnen. Idag är jag hemma med dem och älsklingen är i skolan och har en hel del föreläsningar. Måste sätta fart och sanera lägenheten.. har bytt sängkläder i vår säng och plockat iordning. Ska dammsuga, torka golv och handdtag, sen imorrn blir det att tvätta allt. Blev ju en hel del... Nej, håll nu tummarna för att vi slipper få detta och att Kevin snart blir bra. Mammas stackars pojke, han har liksom ingen ork kvar.