Midsommar

Nu är denna midsommar över och vi hade det trevligt ihop med mamma och pappa. =) Först åt älsklingen och mamma sill och potatis, vi andra fick jansson, köttbullar och korv. =) Efter maten så gick min lilla familj (inte mamma o pappa) ner till midsommarstången, barnen tog lotter och vann badgrejer. =) Jag och barnen dansade runt midsommarstången och när det var slut så gick vi hem igen och gjorde jordgubbstårta. Mums!!  Barnen började tjata om att de ville bada så efter mycket tjat så åkte vi ner till badet så de fick bada lite, och de badade så jädrans mycket! Dock så var Kevin en badkruka först medan Alvin bara gick rakt ut. =) Fick en hel del bra kort på dom, det blir en massa badande i sommar bara värmen kommer. =)

På kvällen grillades det kött, kycklingspett och majskolvar. Till det blev det potatissallad och då avnjöt jag ett glas vin. =) Vi satt och pratade länge men sen blev det kyligt så då satte vi på en film och satt och myste framför den. Alvin somnade i pappas knä och jag tror nog han tyckte att det var rätt mysigt. ;-) Sedan blev det sängen och så var midsommar över.

Idag har vi inte gjort så mycket barnen vaknade tidigt så de gick ner till mamma och pappa, jag och älsklingen fick sovmorgon och det hör inte till vardagligheterna. Sen tvättade vi bilen, barnen tyckte det var superskoj. Vi fikade och sedan packade vi ihop våra grejer och åkte hemmåt. Nu har vi styrt lite och ska snart laga mat, så det blir en lung dag. Tack mamma och pappa för en trevlig midsommar!!! =)

Dagarna på lotten
Har suttit en hel del med datorn men aldrig fått mig för att lägga in korten från våra sköna dagar från lotten som jag lovade er. Men nu har jag tagit mig i kragen o fixat det. =) Vi har haft fyra underbara dagar o tre nätter på vår lilla lott, blev en massa grillat och en massa bus. Vi hann med och göra en hel del saker oxå såsom fixa komposterna, rensa ogräs, fixa lite bland våra smultron, äta våra egna jordgubbar och även smultron. Men jag tror nog det bästa var idag då vi skulle testa och se om vi fått någon potatis alla var förväntansfulla och jajemen det hade vi fått!! =) Så det blev att koka vår egna potatis, med vår egna dill och sen grillade vi lax och lantbröd som vi gned in vår egna vitlök med. =) Kan det inte bli bättre??!! Nu kommer det en hel del bilder har jag tänkt mig så då får ni se vad vi har gjort.Lotten
Jaha nu har vi flýttat ut till lotten, barnen hade svårt att somna nu ikväll men så blir det ju när det är något nytt. =) Vi har det väldigt mysigt, grillade korv till lunch och nu ikväll blev det hamburgare med Jessica och hennes tre barn. Har tafgit lite kort men får nog lägga över dom imorrn. Här är ett ställe som jag kan vara mig själv, känner ett inre lugn och trivs bra. Visst jag skulle inte tacka nej till en större stuga, el och toa men så är det. bara o gilla läget o det har vi verkligen gjort. =) Ska bo här till torsdag eftersom de byter stammar i köket. Hoppas på fint väder alla dagar, annars vet vi nog inte vad vi ska hitta på. Vill inte vara i ett renoveringsobjekt just nu känner jag. Vill  ni oss något så finns vi på mobilen, trevlig kväll på er. =)