Helg eller nää bara onsdag

Igår var jag på mitt sista seminarium innan påsklovet. Vi opponerade på varandra och det gick rätt bra tycker jag men man vet ju aldrig vad läraren tyckte. Sen blev det mys i soffan med ungarna och sen sängen.. idag så har jag och älsklingen fixat påskägg till ungarna och sen bara umgåtts, halv elva drog han till Linköping för att spela så jag vet inte alls när han kommer hem. Själv intog jag soffan och somnade snabbt, sov i 3 timmar och är helt slut iallfall. Kanske behöver äta vitaminer?
Klockan två ringde en sköterska från Sandbyhov så vi pratade lääänge om Alvin. Från och med imorgon ska vi ta bort alla laktosprodukter från honom och det innebär att allt blir laktosfritt. Detta ska vara i 2 veckor o sen får vi komma till läkare, och då pratar vi om hur vi har har sett en förändring i det hela och sen tar ett blodprov. Sköterskan sa att blodprov visar inte alltid utan märker vi att det är laktosen så får vi ändå ett intyg. Så det känns underbart, hoppas att vi kan få bukt med hans lilla mage. Det jag känner mest nu är att det blir helt plötsligt svårare att komma hem till folk på middag... vi kommer jämt få ta med oss egen mat till honom, men detta ska inte sätta käppar i hjulet för det är trots allt Alvins hälsa det handlar om.  Nej, behövde skriva av mig lite.
Kram från mig. Bjuder på en bild på lillfisen.

Mammadag

Lämnade Alvin på förskolan som vanligt och sen åkte hem till Kevin, han och jag hade en mammadag idag och gisses vad uppskattat det var!! =) Först hade vi tvättstugan, sen klockan elva var vi hos läkaren och det gick bra. Efter doktorn så åkte vi till mamma och tog en liten fika, det var kevin som ville dit.. han längtade efter sin mormor. =) När vi var klara där så åkte vi till stan och fixade presenter till älsklingen som fyller år på söndag och sen tog vi en lunch på Mc donken. När vi kom hem så hade älsklingen vaknat så då åkte vi och hämtade Alvin som hade haft det bra på förskolan och sen har vi myst i mängder. Har även pluggat ikapp allt som jag skulle ha gjort under dagen igentligen så nu känner jag mig taggad till tusen. Men tror inte mitt arbete blir godkänt, alla andra skriver ju så mycket bättre.. men blir väldigt glad om jag får ett g.

Imorrn ska jag till skolan och opponera på arbetet sen blir det packa resten av veckan, flytten närmar sig med stormsteg! Nej, ska sova nu är helt slut...

söndag

Jaha blev ändå ett inlägg i bloggen, och fortfarande får jag inga komentarer... Igår var jag och sålde barnkläder i Rejmyre, blev av med hälften av alla bebiskläder i storlek 50-68, sååå jädrans skönt!! Det var riktigt skoj och med mig hade jag Kevin som sällskap. Han köpte en massa lotter, fika och leksaker så jag måste nog ta och rensa en gång till innan flytten i deras rum... heheh Har fortfarande massor kvar av barnkläderna så den 25 april kommer jag stå i Klocket och sälja. Detta är nog min nya hobby.. tycker nämligen att detta är störtkul! =)

Sen blev det en lugn eftermiddag, Linda och Frida var här och tog en snabbfika och sen myste vi bara hela familjen. Var på konstigt humör igår, ville bara sätta mig ner och gråta.. vet inte riktigt varför. Men sånna dagar har jag. Idag mår jag däremot väldigt bra, fick sovmorgon och sen satte vi fart här hemma.. varit och slängt en massa skräp igen och sen handlade vi på City Gross. Nu lagar jag mat och vi får se om det är gott, det är Kevin som har valt denna rätt från min Matmagasinet tidning. En pastagratäng med ost, svamp och bacon. Låter väldigt gott iallfall. Senare i em kommer Frida hit och då ska vi åka till badhuset. Älsklingen jobbar natt så då brukar jag passa på att bjuda hit Frida så jag slipper sitta själv hela långa em/kvällen. Tack snälla gumman.
Lägger upp lite bilder från torsdagen då Lena, Elias och Gisela var här och åt våfflor och även när Alvin provade mina stövlar.