Halloweenfest!

Igår kväll gjorde vi oss iordning, vi vuxna klädde upp oss lite extra och barnen klädde ut sig. =) Här hemma var det bråk om vem som skulle ha vad, men till slut skulle Kevin vara benrangel och Alvin scream. Jag försökte måla Kevin som ett benrangel, blev väll sådär men en nöjd och glad unge så kan det ju inte bli bättre!! Hehee Alvin tog på sig Scream grejerna men ändrade sig när han såg sin bror, då ville han vara något helt annat... efter mycket velande fram och tillbaka så blev han Darth Vader.

Visst blev de fina?? heheh
Vi gick över till grannhuset och där hade alla kommit, heheh vi som bor närmast kommer sist. ;-)
Nela och Karzan hade gjort jättegod mat och det smakade riktigt bra, problemet är ju att sluta äta när man sitter och pratar hela tiden. Hahaha Men supergott var det. =)
Vi drack vin, pratade en massa, rökte vattenpipa och bara hade det allmänt trevligt. Nästa gång är det vår tur att ha lite party här hemma, så det ska vi försöka få till innan jul har vi bestämt. =)
Barnen somnade under kvällen, Alvin vid klockan tio och Kevin vid kvart över tolv. När klockan var halv två stapplade vi hemmåt, tur att vi bor nära!!
Barnen somnade glada och nöjda över dagen/kvällens bravader. hehe
Tack snälla Nela och Karzan för en toppenfest och alla som var där. =)

Söndag idag och det innebär att familjen Arvidsson/Björn åker och handlar, hehe vi tycker det är skönt att ha det gjort inför veckan. men vi åker senare ikäll sa vi, så först blir det en massa slappande i soffan. Just nu är barnen och gubben nere i källaren för att röja lite, det går inte att komma fram!
Har även bakat en kladdkaka ifall någon ville komma hit och fika men det verkar inte som så, så vi får fika själva på den. Hoppas alla får en bra söndag.

Mora Träsk

Är nyss hemkommen från Mora Träsk, barnen älskade det! Hur vet jag då det, hm jo Kevin han var med hela tiden och tyckte det var roligt. Alvin höll sig på avstånd som han jämt gör men har tjatat sen vi lämnade Borgen att han vill ha en film med Mora träsk. hehe så ja jag kan säga att de gillade det. =)
Dock är har nog alla barn svårt att sitta stilla fram tills att det börjar men det gick ju bra ändå. Tack tjejer för en bra dag! =) När vi skulle gå ut så fick barnen en varsin tröja. Tänkte att skivor och film blir en bra julklapp till dom. hehehHelg igen och äntligen en frisk Alvin!

Nu är äntligen lilleman frisk igen, han hade troligtvis tredagarsfebern för i torsdags kväll fick han utslag över hela magen och ryggen. Skönt att han är frisk igen. =)
Igår åkte jag och lilleman ihop med Helena till Hageby centrum, där handlade jag stjärnstämplar (eller de liknar stjärnor men det är igentligen snöflingor) och så handlade vi en pumpa och så sprang vi in på systemet och i år är det första året som jag har fått tag i årets glögg! Brukar annars få be andra o fixa åt mig då det har varit slut men inte i år, hm... men jag är lite osäker på om den verkligen är god. Smak av saffran... hm, det återstår o se. heheh
När vi kom hem så gick vi och hämtade Kevin på skolan och sen gick vi hem och bakade en sockerkaka eller en stor o en mini. hehe =) Johanna och barnen kom upp en sväng så då pratade vi lite och hade det trevligt. Sen när de hade gått hem så slappade vi i soffan ett tag innan Lena, Elias, Gisela och Patrik kom upp på en fika. =)

Min älskling kom hem vid kvart i sex då började han och barnen att skära ut pumpan, det är deras grej och de gör det varje år. Jag lagade mat och när vi hade ätit åkte jag till sörping för att hämta min grejer från inredningspartyt jag var på förra fredan. När jag kom hem satte jag upp skyltarna i barnens rum och gjorde iordning mina smycken på smykesträdet jag köpte. Dock skulle jag vilja ha ett till o jag har hittat den jag vill ha på City gross... får se om tomten kanske kommer med den. Hehehe
Hade en massa mys med familjen och sedan somnade vi gott. =)

Lördag idag, dagen är fullspikad! Håller just nu på o tvättar, ska sedan åka med barnen och se Mora Träsk ihop med Linda, Emil, Frida och Emmy! =) Ikväll ska hela familjen till grannhuset på Halloween fest. Önskar alla en bra helg.

 
Hade blivit en toppenkort om mitt huvud inte var med. ;-)

Syskonkärlek, inte ofta de kramas eller ger en puss till varandra därför blev jag glad över detta kort, dock blev det suddigt.