Äntligen helg igen!

Jag älskar att vara på praktiken det kan jag medge men det som är ännu bättre det är när man går hem en fredag och vet att man har två underbara dagar framför sig med sin lilla familj! Kan man bli mera glad då?!
Igår gick jag hem tidigt, slutade redan halv två så det blev att hämta barnen och seda gå hemmåt och vänta på att mannen i hemmet skulle komma hem och det gjorde han redan kvart över tre.

Vi åkte då till vår lilla lott för att kunna göra lite höstfint, det är nämligen dags att bomma igen för vintern och då är det mycket som ska göras! Vi klippte gräs, tog bort allt i växthuset, luckrade upp jorden i landet, satte ner lökar så vi kan få liljor i sommar och grävde bort björnbären som det inte hade blivit några bär på. Vi planterade även om en rosbuske. Det kändes riktigt bra att åka hem, det ända som vi ska ställa in lite senare är gräsklipparen... kanske behövs klippas gräs en gång till.

När vi kom hem så slängde vi oss alla i duschen och sedan fixade vi pizza, när vi var mätta i magen så blev det Idol med popcorn och en massa mys. Alvin somnade rätt snabbt i Robbans famn och Kevin somnade när två låtar var kvar på Idol i min famn. =) Riktigt mysigt när de ligger och myser och sedan somnar.

Dagen idag började lungt, jag fick sovmorgon och sedan när vi var klara så åkte vi till skogen. Vi hittade ett toppenställe och barnen lekte så himla bra hela tiden!! De leker och är mera sams när de är i skogen eller när vi åker till typ Busfabriken så därför känns skogen mera lockande, sedan är det skönt att slippa allt brus från trafik, träffa en massa människor och att det är tyst!

Vi hade med oss fika och det tyckte barnen om, vi stannade och fikade två gånger, nästa gång bestämde vi att vi kan fika på nått lite mera nyttigt som frukt istället för en massa fikabröd. Vi hade med oss frukt med men det ville ju inte barnen ha när det fanns bullar. hehe
Vi hittade även en hel del svamp, alla var riktigt duktiga och hittade en massa svamp. Det jag blir mest imponerad på är när barnen lär sig så fort hur en kantarell eller trattis ser ut. =) Vi plockade nog en sex liter svamp totalt tror jag.. korgen blev full iallfall och då är vi nöjda!! =)

Efter skogen tog vi en fika hos Agge och Conny, vi blev kvar en stund och satt o pratade en massa. Inte ofta som vi är där så det kändes skönt att slinka in på en fika när vi ändå var i närheten. =)








Vi berättade för Alvin att flugsvampar är giftiga och de ska man inte äta, då sa han uuhhh och stampade på dom!

MMMMMM Vad gott!!!

Det är roligt att vara i skogen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress