Barnkalas o fika =)

Igår var vi hos lilla Wilma, hon och hennes bror Arvid växer så det knakar!! De är så himla mysiga och det stillar lite på bebissuget jag har, för här kommer det inte några mera barn på minst 3 år!! Hahah barnen lekte bra och de hade skoj med sina kusiner. =) Wilma fick en massa paket och jag tror att hon kommer ha nytta av det hon fick.

När vi kom hem så lagade gubben mat och efter maten diskade jag och sedan åkte vi o handlade inför veckan, skönt att fylla på kylen och frysen!! Barnen gjorde matlistan för nästa vecka och det gick bra, kommer bli god varje dag. =)

Idag har Linda och barnen varit här, så skoj att ses och att barnen leker bra tillsammans! Kevin håller ihop med Jiovanni och Alvin håller ihop med Angie, de spelade spel, lekte med bilar, byggde lego osv. Jag och Linda satt mest och pratade en massa skit, så skönt att bara kunna göra det. =)

Annars har vi det bra, blir lite ledsen på vissa saker jag läser här på nätet men tänker inte vara så respektlös genom att hänga ut någon. Det är inget allvarligt men blir som sagt ledsen och besviken!!

Nu kommer en massa kort från igår på sötisen Wilma!!






Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress