Redan tisdag...
Oj vad veckan går fort, det är redan tisdag idag!! Jag börjar om ca 1 timme så snart ska jag ta och cykla iväg och lyssna på två föreläsningar som verkar väldigt intressanta. =) I söndags eftermiddag så blev Alvin väldigt kläning och gnällig vilket inte hör till vanligheterna! Tog en temp och japp han hade feber, det var inte mycket men det räckte för att han skulle må väldigt dåligt. Det är så sällan som han blir så dålig att han bara vill sitta och mysa, men hela söndag eftermiddag och kväll låg han i min famn och så fort jag rörde på mig så antingen vaknade han och blev ledsen eller så blev han bara ledsen.. lilla gubben. Men igår så var han inte sån och inte idag heller, han är täppt och har lite feber av och till men förövrigt är han väldigt pigg.

Alvin är hemma några dagar nu och det innebär pyssel för mig och gubben.. igår kunde jag gå till skolan och han vara hemma, idag ska jag till skolan men måste vara hemma till halv tre för klockan tre ska gubben ha tenta... detta eviga pusslande om vem som ska vara hemma!

I eftermiddag när jag kommer hem så måste jag plugga, ska lämna in en hemtenta den 18 oktober och det är ïnte så långt kvar!! Speciellt inte då jag kommer ha praktik från och med imorgon och fram till den 18... kommer vara på vfun 8 timmar per dag och försöka skriva en hemtenta samtidigt, inte lätt när jag kommer vara trött!!!
Men jag ska klara detta, det är ju så nära slutet nu.

På tal om slutet.. ska ju skriva c- uppsats i nästa kurs.. jag funderar på att inrikta mig på nått område med mångkulturella barn.. nån som har något förslag på vad??? Snälla hjälp mig nu.

Nej, dags att cykla till skolan. Hoppas alla får en bra dag i kylan!
Helgen
Jahopp då är snart denna helg slut oxå, blir knäpp på att helgerna går för fort och att jag inte hinner med att göra allt som skall göras. I mitt tidigare inlägg så skrev jag att denna helg skulle jag hålla mig borta från folk och bara vara hemma... hm, det har inte jag följt om jag säger så!! Igår var vi först i Eneby församlingshem, där var det barnklädsloppis. =) Me like!! Handlade två tröjor till Kevin, som han valde själv och även Alvin fick två tröjor varav den ena valde han och den andra valde jag.. det var en pippitröja i storlek 110 som såg helt ny ut som jag köpte till honom. =) Sedan åkte vi till Himpa loppisen en sväng och sedan vidare till Maxi där vi inhandlade vantar, strumpor och en pyjamas till kevin. =) Inne på Ica hade de ansiktsmålning så det ville barnen gärna vara med på. hehe

När klockan var halv fyra så var vi hemma hos Lena och hennes barn, gubben skulle fixa nått med datorn så det blev att sitta o fika lite. Väl hemma så gjorde vi tacos och sedan badade barnen. =)

Idag är gubben iväg och spelar spel, vet inte alls när han kommer hem men det gör inget. Jag och busarna gick till skogen för att se om vi hittade någon svamp... ja det gjorde vi men inte några ätliga!!!! Efter en skogpromenad på 2 timmar så är vi nu äntligen hemma och håller på och lagar lite lunch, vi är rejält hungriga alla tre! Jag är emot att handla kantareller men efter en sån lång promenad utan resultat så kändes det skönt att jag köpte 3 liter kantareller igår på himpa loppisen!!!!!


En farlig tiger

En törtels, inte så snygg men Kevin blev nöjdVi har haft en rolig dag i skogen
Sjuk..
Som rubriken lyder så är jag sjuk, har inte mått bra sen söndags kväll. Men det bröt ut ordentligt i tisdags när jag och Anneli satt här hemma och pluggade ihop. Har konstant ont i huvudet, snorig och halsen spökar med mig. Idag har jag ingen röst kvar, det känns riktigt ansträngande att prata, så jag hoppas att jag slipper prata mycket med någon. hahha Idag på förmiddagen var jag och Lena och storhandlade, eller hon handlade lite och jag megamycket!!

Inhandlade även två julklappar till mina buspojkar. Alvin kommer få båten Hoppetossa från Pippi och Kevin köpte jag ett Buzz Lightger lego. Inte billigt något av det men om vi köper 2 julklappar per månad till dom så får de en bra jul, utan att vi behöver känna att vi går på knäna. Julen är en väldigt dyr tid, det ska köpas julklappar till alla men vi har verkligen inte råd med det, det går liksom inte!! Hm, hur i hela friden kom jag in på julen?? Hahhahah
Kan bero på att jag älskar julen och har alltid gjort det och kommer nog alltid att göra det. Det är en tid för gemenskap och glädje.

Hm, vad har vi gjort mer då... jag har varit i skolan typ hela veckan, det är det värsta med detta att när man är sjuk så kan man inte ta det lungt. Hade jag haft ett jobb så hade jag kunnat vara hemma, visst jag förlorar pengar då men inte som nu,. Nu vet man att man ska ta igen det man har missat och det har jag verkligen inte tid med så då går man till skolan sjuk!!

Helgen skulle vi ha åkt och firat min svägerska men eftersom jag inte mår bra så blir vi hemma, ska ta en helg och försöka ta det lungt, ska försöka ta mig till biblioteket och även plugga en hel del. Men om jag känner mig rätt så kommer vi vara upptagna hela helgen för jag kan verkligen aldrig ta det lungt!! det är något negativt hos mig, jag blir lätt rastlös och tappar humöret om jag inte hittar på något. Men kanske ska börja tänka om och rå om mig själv och tänka på min hälsa. Vill bo i ett hus så man har lite o greja så... då tror jag att man är mera hemma för då har man annat att styra med.

Ikväll ska det bli fredagsmys i vår familj, vi ska först äta lite gott idag bjuds det på kött, potatisgratäng eller potatisklyftor. =) Sedan blir det popcorn o dricka för barnen. När de har somnat så blir det någon god röra i baguette för mig och älskligen och massa levande ljus!! Har inte tagit några kort... måste ta med kameran lite mera. Så idag blir det ett inlägg utan kort...