Ikväll blir det bio!
Dagarna springer fram och det enda jag känner just nu är att jag vill inte inte inte tillbaka till jobbet på tisdag!!! Skulle ha tagit minst 4 veckors semester och inte bara ynka 3... men det är bara o gilla läget liksom.

Sen sist har vi badat, grillat och varit i skogen.
Tisdagen åkte vi hem till Linda & Claudio, där badade vi i deras sjö och barnen lekte massor hela kvällen.
Onsdagen åkte vi till Tegnetorp och badade, sedan lånade vi mammas grill och fixade lite mat. Gott och trevligt hade vi det. =)
Igår mötte vi upp mamma och pappa och åkte vidare till Tjällmo. Sedan letade vi svamp i flera flera timmar, men det är helt enkelt för torrt i skogen så vi hittade inte mycket denna gång. Sedan grillade vi hos Agge och Conny. =) En bra dag som slutade med soffhäng hemma och slöglo på tv.

Idag har vi varit och gjort ett ärende sen var vi på ÖoB där handlades det som aldrig förr, men det är skönt att kunna fylla upp sina förråd och slippa tänka på o schampot är slut, är tvättmedlet slut osv. De hade bra pris på tvättmedlet så det handlade vi. =)

Hem igen och sitter och tar det lungt, har fikat lite och senare ska vi iväg och äta lite på stan innan det blir biomys och se Cars 2 i 3D. =) Barnen har höga förväntningar så jag hoppas det blir bra! =)


(Bilden är tagen från google)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress