Vabb igen

Idag är jag hemma o vabbar, denna gång är det Kevin. Suck hatar sjukdommar!! Men vi åkte o lämnade Alvin i morse, ville att han skulle få ut lite av dan med sina kompisar o att Kevin kunde få vila. O det har han gjort!! Han har suttit o tittat på film ihop med mig. =) Ska snart åka o hämta hem Alvin, tycker att han behöver ju inte gå en lång dag då vi ändå är hemma. Har inte gjort ett skit än idag.. jag måste göra en massa hade jag tänkt mig!! Får göra en list här o sen pricka av helt enkelt! ;) Kevin mår bättre idag men snorig är han, får se om han ska vara hemma hela veckan eller om älsklingen stannar hemma. Har inte heller några planer inför helgen, så vi får se vad som händer o sker! =)

Min att göra lista:

* Diska
* Bädda rent
* Tvätta
* Städa badrummet
* Dammsuga
* skura golv
* Laga mat
* vattna blommor

Som sagt har lite o göra!! Förresten så anser jag att det är väldigt dåligt med komentarer!! Funderar även om jag skulle byta lösenord igen... får se hur jag gör med det.

tessan

Erica tackar så mycket <3

Svärmor

Nääääääääää, byt inte lösenord. Läser din blogg även om jag inte kommenterar. Vet att jag är skitdålig på det. Sorry. Ska försöka ändra på mej.

Sjukdom och barn brukar inte vara en bra kombination, fast jag tror papporna är sämre på att vara sjuk. hahahhaahha

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress