Sniffat bebis =)

Idag åkte jag och grabbarna till Alexandra, hon fick en liten prinsessa för 2 veckor sedan och jag måste ju bara få sniffa bebis ju!! Men innan vi åkte dit så var vi på Maxi en sväng, handlade lite till idag och hittade hur mycket barnkläder som helst! Resan till Alexandra var inte rolig, det blåste som bara den så på motorvägen var min bil som en vante. ;-) Men efter 1 timmes bilfärd var vi framme, barnen lekte jättebra och jag pratade massor med Alexandra & Niclas, medans jag sniffade lite på Elina. =) En sak är säker... jag vill ha fler barn, men eftersom jag precis fått jobb så ska jag jobba ett tag sedan är jag redo att skaffa en till! =) Tack för en bra dag.

Me and I

Nu är vardagen här igen, vi alla mår bra och idag var vi tillbaka till vardagen igen o det kändes riktigt bra!! =)
Nu ikväll har jag varit nere hos grannen och sett på vårens kollektion av Me and I.
som ni alla vet så älskade jag den kollektionen för ca 3 år sedan men sen dess har jag tyckt att det har varit skit. Men gisses nu har de skärpt till sig! Jag älskar den verkligen!! =) Handlade inte så mycket men priset är ju dessvärre lite dyrt.  Som tur är så har jag ju jobb nu. ;-) Bilder kommer på kläderna när barnen har fått dom. Jag vågade lite o köpte en färgglad mössa som jag kan ha i jobbet! Love it!! =)


VABB
Har nu vabbat för fösta gången! När jag gick i skolan så fick jag inte vabba men nu när jag jobbar så får jag det. hehe Tyvärr så är det aldrig roligt att vabba, denna gång var det ju lilla Alvin så blev så lös i magen i söndags natt sen dess har han mått bra men det går ju en massa magsjukor så han har fått stanna hemma i 48 timmar ifall det var magsjuka han hade. Men imorrn blir det vardag igen! =) Idag har jag gjort en att göra lista och den är snart klar! den såg ut såhär, det som är överstruket är redan gjort.  Råkade ta tvättstugan för en person, jag såg helt fel på dag men jag fick 2 maskiner tvättade så imorrn kväll fortsätter vi o tvättar upp resten!

* Bädda
* Diska
* Fixa lunch
*Damsuga
*Tvätta golv
*Göra rent badrummet
* Vattna blommor
* Göra lasange

Ja som ni ser så har jag hunnit med en massa idag, skulle väll vilja göra nått mera men kommer inte på vad... barnen ligger o ser på tv/spelar nitendo. Båda barnen vill komma tillbaka till vardagen igen, de tycker att det är roligt att vara hemma ett tag men sen får det vara bra. =)