Grattis Kevin på din 7 års dag!
Hade inte någon tid att sitta här igår då Kevin fyllde 7 år igentligen så det blir nu istället. =) Min underbara pojke har redan varit hos oss i hela 7 år och till hösten ska han ta några staplande steg in i skolans värld. Ena stunden säger han att han absolut inte vill börja skolan medan i nästa stund vill han börja på en gång. Jag tror att han är redigt nervös. ;-) Min älskade unge, hur kunde tiden gå så fort? Hela firandet började i söndags då Kevin bestämde att han ville ha maskeradkalas, sagt och gjort ut med inbjudningar, barnen kom utklädda och mamman i hemmet fixade hamburgare åt de hungriga lekande barnen. =) Det blev glass och fiskedamm oxå. =)


En glad spiderman

Morgonen igår började med att jag gjorde ordning lite fika och sedan väckte lillbrosan.. älsklingen kom hem efter nattens jobb och vi sjöng alla för Kevin. Han fick sin nya cykel och lego. =)


Vi cyklade sedan till frita och förskolan för en sista dag och mamman till jobbet, efter en hel dag kom vi hem och grejade lite och gästerna kom vid fyra- halv fem. Han fick både boxningshandskar, metspö, kastspö, vattenflaska, en döskalleklocka, lego, pennor och filmer.


Vi fikade på glass, jordgubbar och blåbärspaj. Allt detta valde Kevin att han skulle ha på sitt kalas och då fick han det. =) Vi brukar köra med att de får välja mat oxå men när lillebror hade precis slocknat i soffan klockan åtta och vi var proppmätta alla så bestämde vi att idag ska han få välja mat istället. ;-)

Än en gång grattis vår älskade Kevin! Vi älskar dig jätte jätte mycket. Många pussar och kramar från mamma, pappa och Alvin.
farmor

Tack för ett härligt kalas.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress