En varm torsdagsmorgon...
Klockan ringde kvart i sex, snozzade några gånger och klev upp kvart över sex. Hade då en lite ledsen kille som vankade av och an hela tiden, tog en liten temp på honom för att se om han är sjuk. Mycket riktigt så är han sjuk, han har nästan 40 grader i feber! Tycker rejält synd om honom då jag vet själv hur det är att ha feber i denna stekheta värme. Men älsklingen blir hemma torsdag och fredag med honom så det är ju skönt att vi kunde lösa det.

Själv ska jag snart bege mig till jobbet, det är redan 20 grader i skuggan och jag anser att man bör inte jobba i denna värme helt enkelt, men det är ju inte bara jag som tycker så. ;-) Jag jobbar till fem ikväll och sedan ska jag vara på ett kvällsmöte till sju... kul kul i denna värme. Asså jag klagar inte på värmen, den får gärna hålla i sig och speciellt när jag får semester! =)

Angående bloggar, jag tycker att man ska få skriva vad man vill osv men på ett snyggt sätt liksom. Jag har sååå mycket som jag igentligen vill vräka ur mig men vet att då kommer personer att bli sårade, då är det kanske bättre att knipa liksom.

På rasten idag ska jag åka till Alvins förskola och tömma hans låda och sedan köpa frimärken så vi kan posta inbjudningarna till Kevins kalas. =) Tror att han kommer bli supernöjd över sitt kalas i år, han har fått välja allt själv! sedan kommer vi ha ett firande av honom samma dag som han fyller för familj och släkt. =)
Nej, nu måste jag rusa!
Fy faan rent ut sagt
Blir så jävla förbannad och sårad över att läsa i en blogg om vissa saker, trodde man var vuxen och hade ett eget ansvar. Vad jag gör mer eller mindre och sedan får skit för det och blir påstådd att jag har ljugit då jävlar kan den människan dra åt helvete!! Nej jag blir ledsen, arg och ännu mera övertygad om att vi ska inte ha en relation mellan varandra. Så hej då med dig din jäkla människa!!

Annars har vi det superbra, grillar, badar, jobbar och njuter det är så livet ska vara.
Midsommar i kärret
Denna midsommar firades inte hemma hos mamma och pappa utan i kärret. =) Vi åkte direkt efter jobbet i torsdags och kom fram vid halv åtta, då tog jag mig ett glas vin, älsklingen satte upp tältet och sedan åt vi grillat. Somnade och sov rätt skapligt, men vaknade av att det var kallt och fick kramp i vaden.

Midsommarmorgonen började med lite mys i soffan med barnen och sedan frulle. Efter det plockade vi in 20 kubikmeter med ved (trodde vi aldrig skulle bli klara!) och sedan började jag, mamma och Lisa att måla på huset. Efter mycket målande så blev det en snabbdusch och sedan ett glas vin i väntan på att maten skulle bli klar. Barnen lekte en massa och tyckte det var roligt med sina kusiner. =) Kändes som om antingen jobbade vi eller så åt vi, hehe brukar inte göra det. Men lunch blev det sill, potatis, skinka och gräddfil. sedan fika med jordgubbar och glass, sedan grillat på kvällen. Men däremellan fikade vi en hel del gånger till och då var det bullar, kakor och sockerkaka!!

Natten tillbringades innomhus då det var så förbaskat kallt ute! Sov skapligt men vaknade av en riktigt sjuk Alvin, han har krupphosta och när det är som värst får han knappt luft. Blev att snabbt upp med ett fönster för att släppa in ny luft i rummet och så sprang jag ut till bilen för att hämta hans hostmedicin. Han hatar att ta den men efter en stund tog han det och somnade om i ca 2 timmar till. När han sedan vaknade igen så hade han 40,4 grader i feber och var riktigt risig. Han låg på soffan hela förmiddagen och sov medan vi andra grejade lite.

Åkte hem vid halv tolv och barnen somnade direkt i bilen, åkte förbi Agge & Conny på en fika och sedan åkte hemmåt. Väl hemma så har jag vikt tvätt, plockat in tvätt, diskat, plockat, åkte och handlade inför kommande vecka och nu tvättar vi.  När vi kom ner hade den innan inte slutat tvätta så jag slängde in mina grejer i maskinerna och så får jag hoppas på att personen har hämtat sin förbannade tvätt när jag måste hänga upp min!!
Imorgon ska älsklingen jobba och jag och barnen ska vara hemma, Alvin har bara 38,1 i temp just nu såå snacka om febertoppar han har haft under dagen och utav all vila han har fått så har kroppen klarat av febern bra. Tror han har varit vaken runt 3 timmar idag allt som allt... Kevin börjar oxå bli lite snorig så vi får se vart detta slutar..
Men som sagt en bra midsommar har jag haft! =)