Morsdag
Idag firar vi alla mammor, jag får vara med min lilla familj hela dagen, äta tårta och ha det gött. =) Igår firade vi världens bästa mamma, nämligen MIN mamma! Jag älskar dig så mycket, hoppas du har en bra dag.


Inge bra bild men den får duga!
Onsdag
Går som en zombie idag och vill bara vakna lite lite grann... men näää inte idag, det går liksom inte. Men jag är på jobbet, har det roligt och ser fram emot kvällen med familjen. Veckorna springer iväg man hinner inte ett skit men en sak vet jag att det går väldigt bra för mig. Jag har ett jättebra jobb (även o det är krävande) har en underbar man och två fantastiska barn. Hm, undra vad detta inlägg kommer leda till....

Imorse följde jag med och lämnade Kevin i skolan, det var faan inte igår! Bestämde med hans lärare en ny tid för utvecklingssamtal och så följde Alvin och älsklingen med mig till jobbet, utanför jobbet fick jag en stooor kram och sedan gick jag in för att jobba.

Denna vecka har jag känt mig ledsen, kan bero på att jag kan inte gå på Alvins öppet hus som de ska ha imorrn... för jag har det på jobbet samtidigt! Jag hämtar honom en dag i veckan och så missar jag väldigt mycket. Men så är det, jag vill inte gå ner i tid och jag älskar mitt jobb. Så det är väll smällar man får ta, men trist känns det..

Nej, nu ska jag ta en kaffe innan min rast är slut. Blev ett svammelinlägg idag, men det kändes skönt att bli av med lite liksom. Kram på er. Bjuder på två gamla bilder då jag inte är hemma...


Cykel
Alvin fick för sig att han skulle bli en "stor" pojke och att vi skulle ta av stödhjulen, sagt och gjort så gjorde vi det. Haha det var inte så lätt som han trodde det skulle vara! Han har försökt några gånger ute på lotten, men han blir förbannad som ett bi, ger bort cykeln till brosan och säger att allt är tråkigt! Men vi ger oss inte, ska han lära sig så ska han men vi tar det i hans takt. =)

I fredags var barnen och älsklingen på lotten hela dan, då cyklade han lite grann sedan fixade dom jordgubbslandet. =)