Fy faan för snö!!
Var det maj?? Men det ska väll inte snöa då?? Jag hatar detta väder, vill ha sol sol sol!! Men jag försöker ändå se det positiva och längtar till helgen då jag och Jenny ska åka till Mammablogg galan!! Vi ska ha det så himla trevligt, längtar som bara den!! Kommer sakna ihjäl mig på ungarna men ibland måste man få en helg att rå om sig själv, och det är inte ofta som jag åker iväg såhär så därför känns det lite speciellt. =)

Igår var jag på jobbet mellan halv åtta till halv sju, jobbade först och sedan hade jag utvecklingssamtal som gick kanonbra! =) Så nu ahr jag bara två kvar sedan är jag klar för denna termin. =)
Ikväll ska jag och grabbarna mysa järnet, inte många timmar som man ser dem så därför är de timmarna så värdefulla! Till hösten kommer jag gå endast mellanturer så då kommer jag få se dem lite mera känns det som!

Jahopp vad händer annars hoss oss... jo vi alla börjar snora som bara den så nu väntar jag bara på att hela familjen kommer ligga sjuka inom kort, men där hoppas jag att jag har fel!!

Nej, dags att jobba igen en nu vet ni hur vi har det! =)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress