Grillning, vin, skräckfilm, barnkalas, olycka...
.... så kan man kort sammanfatta vår helg... men nej ni ska få lite mera detaljer. =) I fredags åkte jag hem och hämtade barnen & gubben, åkte till HC för att hämta Kevins glasögon och sen vidare till Magnus & Anna för en helkväll! Där blev det grillat, vin och en massa massa prat. Sov över och hela lördagen var vi där, kom hem vid halv fem.. började tvätta och sedan kom Magnus & Anna hit! Vi åt pizza och såg på skräckfilm, den var inte så otäck som jag trodde men lite rädd blev jag. Somnade sedan gott och sov skönt hela natten. =)

Söndagen spenderade jag och barnen hos Hanna & Rasmus, deras Wilma fyllde 4 år och det skulle firas rejält. Vi har umgåtts hela tiden sen mammaledigheten med Alvin & Wilma. =) Det blev grillad korv, glass och bad! =) En härlig dag, när vi åkte hemmåt så svängde vi förbi lotten där älsklingen hade varit hela dagen. Han hade klippt gräs och gjort iordning landet. Vi satte potatis, morötter och purjolök i år så vi får väll se om vi får en lyckad skörd. =)

Precis innan vi skulle åka hemmåt ramlade Alvin från trappan och slog i näsan i stenplattan.. han blödde näsblod och var svullen över näsan. Jag ringde 1177 och fick prata med en väldigt gullig sköterska,så vi gjorde att hon sa och så ringde hon upp efter 1 timme för att höra hur det gick. Då hade han slutat blöda, var pigg och svullnaden var på väg ner. Men däremot så var vi tvungna att peta på honom typ varannan timme under hela natten för att se om han reagerade, så hela natten har vi ställt klockan och gjort det och han reagerade. Imorse mådde han bra som vanligt, dock har han skrapat nästippen och under näsan, o har ett blåmärke över näsan. Men annars mår han bara bra! =)


Inge bra kort men han är väldigt nöjd över sina glasögon. =)

Bad i poolen med Wilma & Wincent =)

En liten kille som hade otur helt enkelt.. men nu mår han bra igen. (Tejpen över näsan hade han för att bomullen skulle sitta kvar i 1 timme. Han var väldigt bra på att fnysa ut den annars. )
Farmor

Stackars "lilla" Alvin. Hoppas att det läker snart.

Kevin såg väldigt nöjd ut med sina glasögon, och dom passar honom jättebra.

Ska bli gott att smaka på "lotten" potatis lite längre fram i sommar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress