Helgen som har varit

Helgen har gått i rasande fart och jag har endast gjort saker som är roliga och som jag tycker om att göra! Fredagen efter jobbet åkte vi till Claudio och Linda för att grilla, vi åt väldigt mycket god mat, pratade, skrattade och njöt. =) Kom hem kvart över tio, då blev det sängen för att sedan vakna tidigt lördagmorgon. Vi åt frukost och sedan åkte vi till lotten där vi höststädade, älskar att se när det är fint och prydligt där!
Vi gjorde en ny kompost, klippte ner buskar, klippte gräs och även vände jorden i landet.

Sedan åkte vi  till mamma & pappa, där hjälpte älsklingen pappa med garaget och jag bara njöt av solen. Vi grillade igen och sedan åkte vi hem och hade mys.

Söndagen var vi på Ikea där vi inhandlade en helt ny säng till älsklingen och mig, tror det kommer bli kanonbra! =) Sedan åkte vi till mamma & pappa igen för att fika lite, väl hemma så tömde vi vårt sovrum, slängde vår gamla säng och inatt har vi sovit på soffan. Detta pga att idag (måndag) kom mattläggaren och la dit ett parketgolv i vårt sovrum så vi slipper den fula fula mattan! =) Tack snälla. I em kommer även sängen och då ska älsklingen montera den, får se om han klarar det annars får jag hjälpa till när jag kommer hem ikväll. Har kvällsmöte ikväll... hatar dessa möten!!


Lite bilder

Ikväll när jag öppnade min mail, hade jag fått ett mail från Emma som fotade barnen för några veckor sedan. =) Jag blev glatt överaskad och älskar bilderna. Säg gärna vad ni tycker och vilken favorit som ni har! =)

Älskar er

min underbara familj! är så glad så hela kroppen bara vill skrika! =)  Allt börjar falla på plats och livet känns helt underbart! =) Min make har fått jobb, så jävla skönt. Vi ska få renoverat i lägenheten och så har vi pratat massor om saker och ting så det känns så jäkla bra! =)

Öron

Idag var det dags för läkarbesöket med Alvin, som vi har väntat! Ville få svar på om han hörde eller inte, om vi kan bli sura över att han jämt säger: Vad sa du. osv. Hämtade min lilla pojke på förskolan klockan tolv och sedan åkte vi till sjukhuset, la i pengar till biljett och letade reda på vart vi skulle. Satt och väntade på att sköterskornas rast var slut så vi fick reda på vart vi skulle, vart hänvisade till hörselmottagningen och sedan satte vi oss ner...
En jättegullig sköterska kom och hon pratade med Alvin hela tiden, det märktes att hon skulle jobba med barn. Han fick göra samma hörseltest som på BVC men med roligare saker, han tappade koncentrationen några gånger och sköterskan fångade upp honom direkt och kunde fullfölja undersökningen. Efter ca 25 minuter säger hon jaha nu var vi klara och er son har varit jätteduktig. Jaha tänkte jag vad vill du ha sagt med det?? Men sedan sa hon att hon förstod inte varför BVC har skickat upp honom, för han kan minsann lyssna perfekt.
Stolt mamma & pappa och en stolt Alvin stod där och det känndes så skönt, han fick en liten groda och sedan åkte vi till bageriet på haga där det köptes bullar till fikat. =) Hem och då hade precis farmor hämtat Kevin, tack snälla! Vi fikade och pratade en stund, nu sitter jag här en stund och ska snart ta mig i kragen och göra något.
Jag har oxå tagit mig i kragen idag, bytte fack.. har varit med i kommunal i x antal år och nu är det ju så att jag ska ju inte ens vara med där när jag är förskollärare. Så nu har jag bytt till lärarförbundet. =) Jisses vilken bra dag! Skulle nog köpa mig en lott oxå för att testa om jag har samma flyt som med allt annat idag. =)

Underbara helg

Tror att en lugn helg var det jag behövde, mår så in i bomben bättre och känner mig glad! =) Igår åkte vi till Ektorp till bästa Emma som fotograferade barnen, inte en lätt uppgift men jag tror nog att hon fick till någon bra bild. =)
Åkte vidare till lotten för storröjning, och det blev det.. tar en bit i taget och det vi gjorde igår vart väldigt bra. =) Tacomys med familjen istället för utgång och vi myste så in i norden mycket! Vi åt tacos, såg på Gyllene Knorren filmen och pratade massor. Tror nog det är därför jag mår så bra. =)
Idag har vi ätit frukost, skrivit nota, diskat, plockat.. behöver dra ett varv med snabeldraken med men det får vänta! Älsklingen är på loppis och när han kommer hem ska vi åka och handla. Sedan ska Kevin på Scouterna, som han har längtat!! =) Medan Kevin och älsklingen är där så ska jag och Alvin till Frida en sväng. När Scouterna är slut ska vi ut till mamma och pappa för att grilla, så det blir en toppensöndag!! =)

Äntligen fredag!!

Viktväktarna denna vecka har gått sådär, har inte ätit upp alla mina points och det relaterar till att jag har omkring 11 extra points och ingen viktminskning. Men jag mår bättre och bättre för varje dag och hjärnspökena i huvudet börjar försvinna.
Jag pratade igenom allt jag kände med älsklingen i onsdags och vi tog vissa beslut... måste själv bearbeta mig att vissa saker aldrig kommer hända, det gör ont så ont men samtidigt har vi det jävligt bra. Det jag aldrig mera kommer uppleva är att få fler barn, jag vill ha fler men inte älsklingen och han känner sig tvingad om vi skaffar fler... så det kommer det inte bli i denna familj.
det jag sörjer över är känslan över att aldrig mera få vara gravid, känna sparkar, mysa och sniffa... Med Alvin hade jag så mycket runt omkring mig så jag hann ju inte med, jag minns knappt de 6 första månaderna eftersom min depression... jag måste försöka hitta något att sträva efter i vardagen utan att känna att det är tråkigt... men vad, har ni tips???
Denna helg vill jag göra så mycket men ändå inte, ska fota barnen på lördag hos bästa Emma! Sen vill jag plocka svamp, rensa på lotten och så har jag erbjudanade om att följa med ut på krogen på lördag kväll, så jag vet inte... ska jag följa med eller inte?? Kanske behöver en helg med familjen eller en helg att tänka på nått annat. Snälla hjälp mig, säg era åsikter!
På söndag börjar Kevin scouterna och han längtar!! =)

RSS 2.0