Helgen som har varit
Helgen har gått i rasande fart och jag har endast gjort saker som är roliga och som jag tycker om att göra! Fredagen efter jobbet åkte vi till Claudio och Linda för att grilla, vi åt väldigt mycket god mat, pratade, skrattade och njöt. =) Kom hem kvart över tio, då blev det sängen för att sedan vakna tidigt lördagmorgon. Vi åt frukost och sedan åkte vi till lotten där vi höststädade, älskar att se när det är fint och prydligt där!
Vi gjorde en ny kompost, klippte ner buskar, klippte gräs och även vände jorden i landet.

Sedan åkte vi  till mamma & pappa, där hjälpte älsklingen pappa med garaget och jag bara njöt av solen. Vi grillade igen och sedan åkte vi hem och hade mys.

Söndagen var vi på Ikea där vi inhandlade en helt ny säng till älsklingen och mig, tror det kommer bli kanonbra! =) Sedan åkte vi till mamma & pappa igen för att fika lite, väl hemma så tömde vi vårt sovrum, slängde vår gamla säng och inatt har vi sovit på soffan. Detta pga att idag (måndag) kom mattläggaren och la dit ett parketgolv i vårt sovrum så vi slipper den fula fula mattan! =) Tack snälla. I em kommer även sängen och då ska älsklingen montera den, får se om han klarar det annars får jag hjälpa till när jag kommer hem ikväll. Har kvällsmöte ikväll... hatar dessa möten!!

Lite bilder
Ikväll när jag öppnade min mail, hade jag fått ett mail från Emma som fotade barnen för några veckor sedan. =) Jag blev glatt överaskad och älskar bilderna. Säg gärna vad ni tycker och vilken favorit som ni har! =)
Älskar er
min underbara familj! är så glad så hela kroppen bara vill skrika! =)  Allt börjar falla på plats och livet känns helt underbart! =) Min make har fått jobb, så jävla skönt. Vi ska få renoverat i lägenheten och så har vi pratat massor om saker och ting så det känns så jäkla bra! =)