Valborg 2012
Inte riktigt på detta vis skulle vi fira valborg som vi gör idag men vad gör det?? Vi skulle ha firat hos bästa Anna & Magnus men eftersom Kevin blev så dålig så kände jag att vi är hemma och myser.

Jobbade först idag, ringde sjukgymnasten imorse och anmälde mig till vattengympan på torsdagar så på torsdag ska jag dit. =)Ska bli så himla skönt, och det kommer kännas så skönt att inte ha såå ont i det varma vattnet. =)
Har även tagit komp så jag ska inte till jobbet alls på torsdag och min kollega blev assur men  vad faan jag har väll rätt att ta komp/semester även om jag slutar om ca 1 månad?!

Älsklingen och barnen stod och väntade på mig när jag slutade, vi åkte och handlade och sen åkte vi hem och älsklingen till jobbet. Saknar honom massor!!

Klockan tre var vi hos läkaren, var en bra läkare men sjukt att vi inte får göra pricktest på kevin.
Vi ska:
  • Undvika att vara ute längre stunder
  • När Kevin har varit ute en längre stund så ska han duscha och byta kläder
  • Dammsuga en gång per dag
  • Våttorka golven 2-3 gånger per vecka
  • Undvika all kontakt med djur
  • Undvika att äta vissa frukter som äpplen/päron
  • Inte vädra eller ha öppet hemma
  • Inte hänga ut hans kläder
  • Undvik rökare/rök
Ja, det var nog allt.... vi fick kortisonnässprey till honom och så tyckte hon att det vi hade köpt till honom var ett utav det bästa så det kunde vi fortsätta med.  När vi ser att det är typ som vanligt igen så ska vi halvera dosen med medicinerna och se hur han reagerar då.
Tycker rejält synd om min kille, och det är inte roligt att fajtas varenda jäkla gång som dropparna skall tas men vad ska jag göra.. han måste ha dom!

Har precis tänt en brasa i öppna spisen och en sak är säkert, min älskling är mycket bättre på det! ;-) Tog lång tid innan det tog sig men nu jädrans vad det brinner!!

Trevlig valborg alla mina läsare, mina tankar är extra mycket hos min bästa vän idag/ikväll..
Min stackars lilla Kevin.. Han blev hemski...

img_4877 (MMS)

Min stackars lilla Kevin.. Han blev hemskickad i fredags pga ögoninflammation. Det gick bort när han var inne men så fort vi kom ut började han nysa och ha sig.  Idag åkte vi till lotten, hann bara dit så blev han sjukt dålig! När vi hade varit där ca 30 min blev det en tur till Apoteket och sen försökte vi ge honom medicinen! Tog lång tid och både han och jag tyckte att det var riktigt jobbigt. Väl han hade fått sin medicin så grät jag ut en stund!  Ringde mamma och Kevin följde med dem hem till dom då vi kände att vi var tvungna att vara på lotten. Tack snälla!!! Väl på lotten har vi sått och rensat, blir riktigt bra! Bara en eller två pallkragar till så hade det varit perfekt! ;-) Nu är vi hemma, Kevin ser ut såhär nu ikväll men är mycket mycket bättre!! Har nu ikväll fått ge honom dropparna helt själv och han var superduktig! Mammas kille! Imorgon ska vi ringa läkaren så han får starkare medicin!  Kram från oss

Familjedag
Kan inte vara mer än nöjd om jag säger så, har fått spendera hela dagen ihop med min älskade familj. Kom hem tidigt, tog en fika på Lindahls med lillfisen, älsklingen och Anna! =) Sen åkte vi hem och då kom Kevin hem från skolan, gick till bilen och åkte till badhuset.

På badhuset spenderade vi några timmar, barnen lekte som bara den och jag allmänt bara njöt av att komma i vattnet, det onda liksom nästan försvann. Däremot spelade ju bäbis ett spratt med mig, fick sammandragningar mitt uppe i allt men med lite vila så försvann det och jag kunde återgå till att bada. =)

Efter en skön dusch och en stund i bastun gick vi i regnet till bilen och åkte till Maxi, alla var utsvultna så det blev mat där och sen storhandlade vi. så nu har jag fått hem ved igen till brasan och även myset är inhandlat till helgen. =) Fick även 2 par skor av älsklingen, har lite svårt med snörning och converse är lite tajta när man ska i med fötterna. Så 2 par skor som jag bara kan sticka i fötterna, blir perfekt för mig!

Är även så jädrans glad, om allt går som jag vill så går jag på semester från 1 juni!! =) Fick beviljat gravpeng från 21 juni och jag vill ju ha ut min semester så jag la in den lite innan. =) Sen tänkte jag ta semester 3 torsdagar fram tills dess så jag kan gå på vattengymnastiken. =) Irreterar mina kollegor så mycket men det skiter jag i, just nu tänker jag på mig själv och min kropp och vår bäbis!

Imorgon ska vi får lyssna på den lille bäbisen igen, som jag har längtat!! Har en rätt jobbig dag framför mig med jobb, bm, och sen jobb igen men det kommer gå. Får tänka att snart är jag hemma över 1 år istället. =)

Bäbis fick sin första nalle i måndags, utav Simon och Sheri, såå söt! =) Tack snälla, hoppas ni kommer hem lagom till bäbis föds så ni får träffas. =)

Som sagt är en mycket glad, trött mamma idag men så nöjd över denna dag. =)