BF 19/8-2012
Dagen kom och nästan är över nu.. och ingen liten bebis har kommit idag trots att det är beräknad förlossningsdatum! Men jag mår väldigt bra, nästan för bra känns det som!! Har under dagen varit med mamma och pappa, vi gick i skogen och plockade svamp. Vi gick ca 6 km och samtidigt som det var skönt så var det väldigt jobbigt och påfrestande för kroppen! Men svamp hittade vi. =)
 
Väl hemma hos mamma och pappa igen så rensade jag svampen, mamma och älsklingen fixade maten. Micke och Anna kom en sväng oxå och vi satt och pratade. Kom hem vid halv sju och då tog barnen ett bad och sen såg de bolibompa innan det var dags att sova. Alvin fick gå och lägga sig halv åtta och Kevin åtta, vill ju göra skillnad på att Kevin är större vilket Alvin hade väldigt svårt att förstå. Men jag tror att båda har somnat nu, eller jag vet att Alvin sover iallafall.. 
 
Imorgon börjar Kevin andra klass, fy vart tar tiden vägen?!  Men jag är så stolt över honom, väskan är packad med sommarläxan och det nya penskrinet. =) För klockan nio imorgon ska han stå utanför sitt nya klassrum. =)
 
Vad har hänt annars här då? Hm, jo vi var på augustifestivalen en sväng, gick på marknade och sen hade jag en massa värkar i 2,5 timme som ebbade ut i vanlig ordning. Mammas lilla pojke har tappat sina 2 första tänder!!
Alvin tappade den första igår och det var ju jätteroligt så han vickade och vickade på den bredvid som oxå var lös så idag tappade han den med. Och han utbrister: Jag kommer bli rik!! Haha gulliga söta lilla Alvin. =)
 
 
Vi gör inte så mycket om dagarna, vill bara att de ska gå lite snabbare men icke.. veckan som kommer vet vi ju inte hur den ser ut. Är bjudna på kalas, vill gå på crusing, me and i party osv. Det jag vet är  att älsklingen ska jobba om ingen bebis kommer, Kevin har skolan vare sig han vill eller inte, och Alvin längtar tillbaka till dagis som börjar på tisdag! =) Men vad ska jag sysselsätta mig med om dagarna om ingen bebis kommer? Ja, det är mitt problem... baka kanske? Hehe börjar ju ta slut igen, då jag älskar att få hit lite besök. ;-)
 
Mår mycket bättre, men orkar ibland inte att svara på varken sms eller i telefon, och jag är glad att ni har respekterat att lämna mig ifred. Tack snälla ni! Dock hatar jag lite facebook just nu där alla tjatar om att de tycker att jag kan ta och klämma ut bebisen nu, det är inte så jävla enkelt!!! Måste ju ha en liten krabat med på det oxå och han anser nog att det är väldigt skönt inne i magen. 
 
Nej, kram från mig!! Javisst ja, jag kommer byta lösenord inom en snar framtid så säg till om ni vill ha det nya. 
 
Emma - Mamma till Theodor

Jag vill jätte gärna ha det nya lösenordet, kram :)

Susanne

Hejsan :)
Skönt att läsa att ni har det bra trots att den 3:de ungen ligger och gosar i din mage fast den skulle ha varit ute :)
Vill jätte gärna ha ditt nya lösenord..
Lycka till med allt ..
Kram

Anna

Jag vill oxå ha nya lösen :))

Kerstin

När man minst anar det så kommer den lilla...
Tur att det finns ett stopp datum
Det ny lösen vore fint .....

Kram kram

Farmor

Vore kul om du ville anförtro mej ditt nya lösenord :) Och bebis, han kommer när han kommer.

Hanna

Vill gärna fortsätta läsa :)

jos

Jag vill ha det nya lösenordet! :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress