Ingen bebis än...
Känner mig väldigt osocial de senaste dagarna, vill inget och känner inte för att prata med någon. Natten till igår var hemsk, hade sammandragningar och förvärkar och mådde inget vidare och som vanligt ebbade det hela ut frammåt morgonkanten.. fick nog allt som allt 1,5 timmes sömn under hela natten.
 
Var hos BM igår och hon såg att jag inte mådde så bra, försökte peppa mig och ja vad ska jag säga.. det gick inte alls! Åkte hem, la mig i sängen.. där låg jag och stirrade in i väggen medan jag bara tjöt nästan hela tiden. Vet inte varför jag tjöt så mycket, men det gick liksom inte att få stopp på tårarna! Min gulliga älskling tog hand om allt, han tog med sig barnen ut, han fixade mat, han sa till barnen att vara tysta så mamma skulle få vila. Älskar honom så in i norden och han och jag kommer alltid att vara tillsamans. 
 
Frammåt kvällen mådde jag bättre, vi åt lite mat och spelade spel.. sen satt jag och älsklingen och myste framför min serie. Besvikelsen över att inte få den 14 var större än vad jag hade trott, ville verkligen ha igår men det ville inte  den där gremlingsen som är inneboende hos mig. Fick sammandragningar hela dagen igår och det lugnade ner sig och natten var bra. Jag fick SOVA! Bara upp och kissa två gånger för att sedan somna om direkt igen. Hur länge sen var inte det liksom?! Alla säger att ja när bebisen är ute kommer du gnälla över att du inte får sova, eh jag tror nog att jag kommer få sova mer än 1,5 timme som det har varit de flesta nätterna nu. 
 
Vaknade utvilad och pigg, men fortfarande väldigt låg... måste hitta på nått idag, men frågan är vad? Jag tänker inte sitta hemma iallafall! Är sugen på att grilla till kvällen, frågan är om jag ska fråga min make om han vill det oxå så man kan börja förbereda lite.. men som sagt är inte ett dugg social, är mest bara tyst och har inget att säga. Jag har till och med börja ställa in en massa träffar för att jag inte orkar med att prata eller träffa någon. Vill bara vara ifred.... så ta inte illa upp nån av er, för jag är sån mot alla!
 
Fick en ny tid hos BM igår, till den 27 tror jag det var.. är inte lillebror ute då så vet jag inte vad jag gör.. då kommer hon göra en hinnsvepning iallfall och jag har hört att det kan ha både positiv effekt men ibland händer det inget. 4 dagar kvar till BF och jag vill inget hellre än att han ska komma nu.. men jag vet att jag kommer gå över så jag förstår inte varför min hjärna försöker intala sig att det kan hända tidigare.. 
 
I helgen är det marknad, ska ni gå på den? Jag funderar på att skita i det, dels så är det fel helg då pengarna rullar in nästa vecka och sen vill jag som sagt inte vara social... 
 
Däremot är jag jätteglad över att igår fick två av mina kompisar sina pojkar! Grattis till både Cecilia och Josefin! =) 
 
Nej, här kommer era gissningar
 
Mamma: 4/8 3780 gr 53 cm
Lena B: 4/8 3520 gr 52 cm
 
Anna B: 8/8 3680 gr 52 cm
 
Agge:14/8 3380 gr 52 cm
Cecilia: 14/8 3420 gr 51 cm
Pamela:14/8
Lisa: 14/8
 
Annelie: 15/8 4100gr 53 cm
 
Jos:16/8
 
Emma: 20/8 3420 gr 52cm
 
Anna & Maggan 21/8 
 
Helena: 22/8 3250 gr 54 lång
 
Älsklingen: 26/8 3500gr 53cm 
 
Alvin: 27/8 
 
Kevin: 31/8 
Emma Mamma till Theodor

Hoppas du får sova bättre snart, inte kul alls det där!
Stor kram från oss <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress