2012
Nu lider detta år mot sitt slut, jag tänkte att jag skulle summera detta år lite kortfattat. Vintern var rätt bra med mycket lek med barnen, jobbade och stod i. Var grymt trött pga början av graviditet. Våren var det värr med, fruktansvärd foglossning med kryckor och vattengympa. Hade en trög läkare som tyckte jag kunde jobba med foglossning så jag kämpade på med mitt jobb. Javisst ja vi flyttade oxå till vår lägenhet som jag älskar! =) 
 
Sommaren var jag ledig, vi var på lotten, bytte bil, mycket grillat, plockade blåbär och svamp. Firade många födelsedagar och till slut den 29 augusti föddes vår tredje lilla prins! =) 10 dagar över och med en igångsättning tog det 2 timmar allt som allt. =) 
Hösten har jag mått jättebra, har njutit av min familj och vi har lärt känna vår bebis. Kevin & Alvin tyckte det var lite jobbigt att få en bror men det har oxå börjat sjunka in. December har varit ett fantastisk månad, vi har haft dop, jul, gått på julbord flera gånger och jag & älsklingen firade 10 år ihop nu den 28! =) 
 
Idag ska vi fira detta nyår med mamma och pappa, blir god mat och trevligt sällskap! Nu blickar vi frammåt och tänker på 2013, det året ska jag tillbringa så mycket som möjligt med mina 3 prinsar! 
 
Gott Nytt år!!!!!
 
 
 
 
Vad som har hänt i mellandagarna
Julen susade förbi och vi har det väldigt bra, förutom en Vilde som har kommit på att man inte ska äta mat på dagarna utan nätterna.. morr!!! Hur ska vi få honom att vända tillbaka?? Tips tack!
 
I mellandagarna jobbade älsklingen och jag hade det rätt ok. I fredags kom Anna hit, vi åt smörgåstårta och drack vin! =) Såg på film och snackade skit, det var så roligt! =) Tack vännen!
I lördags kväll kom Frida hit, vi åt pannkakor och sen ost & kex. =) Vi hade det oxå väldigt trevligt!
Igår handlade vi, jag gjorde piroger (Bra att ha i frysen om man ska iväg) och sen storstädade jag, Frida kom hit en sväng och höll mig sällskap. =) Tack vännen!!
 
Idag har jag inte gjort så mycket, väntar in det nya året.
 
kram kram
Älskade barn
Godmorgon min vän, har natten varit bra? =) Min natt har varit  väldigt blandad.. Igår kväll gick jag med efter mycket tjat om att barnen ville ha en koja under trappen och de ville sova där. Jag sa ja till slut, och de gjorde sin koja och vid nio la jag barnen sa god natt och gick upp med Vilde för att försöka få honom att sova. Klockan tickade på och inte sov barnen... fem över tio kom Alvin och ville inte sova i kojan längre, han tog sina saker och gick till sin säng. Då börjar han gråta!! Fick fram att han saknade pappa ( =ett tecken på att han är övertrött) men han sov fem minuter senare. Pluttisen då.
 
Kevin somnade runt halv elva och då i sin koja, där har han sovit nu fram till halv nio. =) Vilde somnade innan sina storebröder och sov i vaggan. Jag bestämde mig att nu under lovet så ska jag köra hårdträning med Vilde, är trött på att han sover på min axel varenda natt! (Ja han är snart 4 månader bara, men jag skulle behöva få min sömn för att jag ska orka vara dräglig hela dan. Har kommit på att jag inte kan ta upp Vilde från vaggan för då är det stenkört, så inatt fick han ersättningen i vaggan, och sen nappen så han somnade om. Första gången han vaknade var tjugo över tolv, nästa gång kvart över fem och sen nu vid åtta. Och han somnade om varenda gång i vaggan, mammas lilla älskling! =) 
 
Tror ni att jag sov bra för det? Nääää!!! En liten Alvin kom upptraskande nån gång mellan kvart i elva och halv ett... och han har sovit på mig!!!!! Är rätt mörbultad och försökte peta på honom så han kunde lägga sig mer i mitten, men nej då. Han kommer sällan upp till oss men han gör det när han har drömt nått otäckt. (Han sköt spöken häromkvällen innan han kunde somna så han har kommit in i nån period) 
Älskar mina barn så mycket men jag skulle behöva min sömn... låter som värsta sura morsan här nu men nån gång vill jag klaga. 
 
Vad ska ni göra idag?? Jag ska städa och sen ikväll kommer Anna hit, då ska vi ha tjejkväll. =) Ta ett glas vin och bara umgås. =) 
 
Nej dags att gå och se om Vilde har vaknat, han ligger i vår säng nu och är rädd att han ska ramla ur vår säng. Har bullat upp med filt på kanten men han rör sig så mycket så vill förhindra att olyckan är framme. 
 
Kram på er!