Snart helg!
Torsdagskväll och det innebär att helgen är på intågande! Jag älskar helger och denna helg kommer se lite annorlunda ut, vi kommer nämligen ha kalas för vår blivande 5 åring! =) Och det ska firas rejält!!

Igår natt fick jag ett trevligt sms från min bror, har blivit faster för 3 gången! Denna gång blev det till en liten Olle. =) Ska bli spännande att få se honom. =) Men jag var rätt rejält tank spridd igår så jag saatt jag hade blivit moster. hahah

Igår kväll kom några av mina arbeskamrater hit på lite fika och skitprat. Det är så skönt att kunna få prata av sig om saker man annars inte kan prata om och det blev många skratt! =) Tack för en härlig kväll. Vi har många plader inför våren, en grill helg, kanske ullared, nått spa osv. =)

Idag på jobbet röt jag ifrån så inåtta helvete! Blev så förbannad och då kunde jag inte hålla käften, synd bara att min andra kollega backade upp mig utan stod neutral! Men det kändes bra att äntligen ryta ifrån, orkar inte ta en massa skit hela tiden.

Efter jobbet så kom frugan och hämtade mig, vi åkte till HC där vi tog en fika på fräcka fröken och sedan handlade vi lite. =) Var några roliga timmar. =)

Ligger nu i soffan och fryser ihjäl känns det som, vill så mycket just nu men har ingen ork och kroppen säger vila! Så jag vilar och tänker på allt jag skulle kunna göra istället. hehe

Är även så trött på att jämt gå i mjukisbrallor, kan ju inte knäppa jeansen längre så har använt mysbyxor till jobbet och privat och jag spyr redan på dem! Måste nog leta reda på lite mammajeans tror jag.... vill känna mig snygg även om magen växer. Bara så dyrt med mammakläder! Är sugen på att åka iväg nån helg och göra nått annat, nått förslag?? Kommer ju vara mycket ändå med flytt, kalas och packa men en helg ifrån allt skulle jag inte tacka nej till.

Nej, löägga barnen och sen slänga mig i soffan igen! Hm, är sjukt sugen på en blodig grillad biff, hahha fråga mig inte varför men blev det förut och det värsta är att jag får vänta tills lilla bebben är ute för att kunna äta det! Heheh inte lätt men samtidigt gör det inget, det är värt att avstå då jag vet att jag har en liten bebis i min mage som växer hela tiden. =)
Emma - 19 år och gravid

Super dyrt med mamma kläder tyvärr, har haft turen att bara köpa 2 plagg :D

Dock är jeansen snart sönder men va gör de när det bara är några veckor kvar? hehe :)



Kram finaste Carro <3

Farmor

Varför inte inhandla någon snygg lång skjorta eller tunika tillsammans med några tuffa tights.

Be Gisse sova över och ta med din man på en liten kryssning till åland eller nåt annat. Det skulle nog fungera.

Har du hört talas om "musen som röt" Nu vet dom att du inte är en mus utan en tiger, so watch out :) Neutrala kollegor finns det alltid men oftas så slår det tillbaka på dom själva.

Kramar på er alla. Vi ses på söndag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress