Min helg
Helgen har gått i rasande fart i vanlig ordning. Igår var jag & grabbarna hos Helena, Leo och Mattias. Där fikade vi och barnen busade massor. =) Efter en låång stund åkte vi vidare till Lena som fyllde år igår, grattis än en gång!! =)
Väl hemma gjordes det skinkröra, bakpotatis och så åt vi samtidigt som vi såg gladiatorerna. =)

Dagen idag har inte varit så bra, fick reda på en sak som gjorde mig väldigt ledsen men Lena & Gisela kom förbi och efter en stund åkte jag, grabbarna och Gisela till Ikea! Där handlades det glas, hade 3 stycken glas kvar om man inte räknar barnen plastglas... men nu köpte jag 16 stycken lila! =) Handlade även lite förvaringsburkar till mjöl, socker. Och när man är på ikea så köper man alltid värmeljus så nu har jag 200 stycken!! =)

Väl hemma i Norrpan igen så åkte vi till pizzahat och käkade, var länge sen vi var där men det var väldans gott! =)
Nu tänker ni säkert att varför handlar hon när hon ändå rensar och ska flytta, men vissa saker kan man inte vänta med!!! Hämtade även ut tårtoblater till Alvins tårtor idag..

väl hemma diskade jag medan barnen badade och sen såg vi bompa, nu ska barnen sova. Jag och älsklingen har lagat lite mat nu ikväll, vi ska ha lite mys nu ikväll eftersom han har jobbat hela helgen. =)
Ska även visa er vad jag fick utav Lena igår, nämligen dessa ljus!! Det tyckte jag var jättegulligt utav henne och de packades ner direkt för de ska upp i nya lyan!! Längtar som fasiken tills vi flyttar, börja om på nytt i en superfin lägenhet som jag har massa planer om! =)
vabb
Som rubriken lyder så blev det vabb för Alvin igen, han vaknade imorse och var inte alls som vanligt.. trotsig och ledsen mest hela tiden. Lämnade honom halv sju och åkte till jobbet, tjugo i nio ringer förskolan och säger att han är ledsen nästan hela tiden. Var bara att åka och hämta min lilla fis.

Har under dagen inte gjort så mycket, lagat lite mat till mig och Alvin, gjort en play doh deg ifall de vill dega lite senare och så har jag mest bara legat i soffan.. läste i en annan blogg vad man som person faller för hos en annan människa. Hehe vill ni veta hur jag tänker/funkar?? hehe
Det första jag lägger märke till hos en person är om han har fina ögon... sen går jag nästan helt och hållet på hans personlighet. Jag tyckte/tycker att min älskling har fina ögon, har en skön humor och hans personlighet är guld värd!

När jag är på krogen går jag enbart på utseendet (sen gör jag ju inget, men ögongodis måste man få ha!!!) och det ska vara långhåriga killar helst!!Någon som jag anser är väldigt väldigt snygg och har en sexig kropp och som jag nästan dreglar över när jag ser honom på tv är.... Charlie Hunnam!! Alltså Jax i SoA!

Vad faller ni för hos en person?? Vad tittar ni först på??
(bild tagen från google)
Måndag
Tillbaka till vardagen igen, Alvin klarade av en heldag på förskolan, men har tänkt mycket på honom under dagen!! Men det hade gått bra. =) Kevin hade oxå haft en bra dag i skolan. Själv är jag så jädrans täppt, blir galen snart och ont som fasiken i bihålorna!!

Slutade fem idag och direkt gick jag över till att ha PIM redovisning, vi var ett antal som var klara samtidigt så därför kom läraren ut till oss. Skönt att slippa åka iväg. =) Så nu har jag fått mitt diplom i Pim och nu ska jag bara redovisa mina timmar för chefen för att få ut komp! =) Och de timmarna lär behövas under våren. =)

Väl hemma har jag inte gjort mycket, har ätit lite nyponsoppa.. känner ju inte vad nått smakar!! Pratade länge med Linda i telefon och nu ser jag Sofias änglar, har inte kommit några tårar men de har varit väldigt nära!! Att livet kan förändras snabbt!! Jag hoppas innerligt att vi aldrig kommer uppleva nått sånt hemskt.

Har varit en bra dag trots ont i bihålor och täppt så man kan knappt prata. =)