Djurparken
Vaknade imorse av kallt väder och solsken, en perfekt dag för att åka till djurparken! =) Hade stekt ägg och gjort sockerkaka igår kväll så älsklingen höll på med smörgåsarna och gjorde varm choklad när barnen väckte mig imorse. Vi packade ihop oss och åkte till Kolmården. Väl där parkerade ju folk som arslen men hittade tillslut en parkering.


Vi strosade omkring inne på djurparken, det var inte sådär jättemånga djur som var vakna men de som var det var pigga! =) Jag tycker ju att tigrarna, delfiner och aporna är mest intressant att titta på. Medan Alvin älskar sälarna. Och Kevin tycker nog bäst om aporna. =)


När vi väl hade varit inne i djurparken så åkte vi vidare till mamma & pappa, där fikade vi och älsklingen hjälpte mina föräldrar med några saker.
Hemma igen så har vi lagat mat, tvättar och äntligen är julen borta! =) Vi har det väldigt väldigt bra med andra ord!! =)






Kerstin

Vi var oxå där och var 20 cm ifrån att bli inpakerade. Vi lyckades få ut bilen men det var på håret. Då stog vi ändå på den lilla parkeringen som var halvfull. Sen att hitta utfarten var inte lätt för alllapukon. Fattar inte hur folk tänker på när dom parkerar. Såg en och annan bil som var inpakerade.

Farmor

Jättekul att läsa din blogg och se alla bra bilder.

Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress