Barnkalas och middag hos familjen Björn
Börjar med att visa bodyn vi köpte igårkväll på Maxi! Bloggen krånglar som faan och jag är så trött på det, därför blir det två inlägg för att kunna visa alla bilder jag vill. 
 
Dagen idag har vi städat jag och älsklingen, har även tvättat och vattnat blommorna. Sen klockan ett kom två kompisar till Kevin på hans kalas, de såg på Mästerkatten i 3D och åt popcorn och drack läsk. Kevin är supernöjd över dagen och vi är nöjda om han är nöjd. =) Inte det lättaste att fixa barnkalas då det är semestertider!! 
Efter kalaset åkte vi hem till Anna & Maggan! Där grillade vi och så efter maten började det att regna men det hindrade inte oss från att åka till Bastis, barnen badade och jag ångrade lite att jag inte hade med mig badkläderna.. Helge var oxå i. =) Sen blev det fika innan vi satte oss och såg lite på tv. Då fick lilleman hicka, han hickar minst 1 gång per kväll och länge håller han på! Men skoj att se att han har det bra därinne. =)
 
Nu är vi hemma igen, är varmt som ett helvete och jag vet knappt vart jag ska ta vägen!! Vi har haft en superbra ledighet ihop och vi längtar tills älsklingen har semester. Veckan som kommer ska jag och barnen träffa kompisar imorgon och sen blir det att baka och greja inför Kevins kalas på lördag. =)
 
Javisst ja, nu ska ni få gissa! Jag är beräknad den 19 augusti, när tror ni att lilleman kommer ut och hur stor tror ni att han är? =) Gissa på nu!!!
 
Kram från mig
Farmor

Ni har hunnit med mycket på er ledighet. Massor av "vad jag vill göra" grejer. Det är så det ska vara.
Om du inte ska ha tvillingar så kan den 14:de var en bara dag. Då behöver jag bara komma ihåg 3 datum, som gäller er familj. :)
Tyvärr ser jag inge bilder. Vet inte om det är "mitt" fel eller om du inte lagt in dom än.
Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress