Kryssning
Har nu kommit hem efter en helt underbar kryssning, vi är trötta men glada över att få ha följt med på denna resa, och framförallt att vi vågade åka när det är så nära att lillebror ska komma! 
Lämnade in bilen igår på Tb bil, sedan till Maxi en sväng och där hittade jag en tröja.. hem och packade klart, väckte älsklingen och sedan tog vi spånkan till bussen. Där mötte vi upp mamma, pappa, Putte, Lisa & Olle. =)
Vägen upp gick relativt snabbt, och sedan klev vi på båten efter en hel del väntan! Men väl på båten så drack vi drinkar, åt buffe och pratade en massa. =)
 
Vi åt bådde middags,frukost och lunch buffe så det känns som man har ätit för ett helt år nu!! Det regnade stundtals och på vägen hem åskade det oxå. Blev lite åksjuk på vägen hem när vi var på Ålands hav, men sen blev det lungt när vi kom in i skärgården. 
 
Imorse lånade vi Olle och gick en promenad på joggingdäck medan vi lät Putte & Lisa äta frukost ifred, det var hur mysigt som helst!! Tror nog att jag & älsklingen längtar lika mycket efter att bebis ska komma! Men jisses vad folk tittade, undra vad de trodde om mig... höggravid och gick omkring med en liten Olle i vagnen! Men då får folk tycka vad de vill, vi vet ju hur det ligger till. 
 
Sov som en stock under natten, hade ju temperaturen på endast 15 grader så jag frös nästan men jisses vad skönt det var!! 
 
Handlade lite grejer till barnen och längtade en massa efter dem!! Men snälla Agge kom in med dem redan ikväll! De har haft det jättebra och tack än en gång för barnvakten!!
 
Tack för en helt underbar resa, är så glad att vi fick följa med! =)
 
mamma

tack själva för en helt otrolig underbar resa!!

lisa

vilka bra bilder du tog

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress