Kevins skolavslutning
Då var den dagen här, den dagen som Kevin har längtat efter i 2 veckors tid nu. Nämligen skolavslutningen, då han äntligen slutade första klass och fick sommarlov ihop med mamma och Alvin. Mamman själv kändes det lite vemodigt då jag tycker att tiden har gått alldeles för fort!! Min lilla lilla pojke som redan har slutat första klass... är så stolt över denna kille! Han har väldigt lätt för sig i skolan och är ett litet snille. =) Ligger och plöjer igenom bok efter bok när han ska sova och frågar mycket om tal. Försöker även att läsa texten på tvn.


Men nu var denna dag här, vi tågade till skolan efter en liten hektiskt morgon då vi stod och gjorde tårta! Väl vid skolan kramade vi om vår kille och gick vidare till uppsamlingsplatsen. Kvart över nio tågade de in, och då var det svårt att hålla tårarna borta.. likaså när de sjöng. Jag har aldrig varit "blödig" men med gravidhormoner och en stolt mamma så är det inte lätt att hålla glädjetårarna borta! Efter avslutningen kramade han om fröknarna och sen gick vi hemmåt, han gick och höll i farfar hela tiden och pratade med honom medan Alvin pratade med farmor. =)

Väl hemma så fikade vi. =) Barnen lekte och vi har haft en bra dag. Gjorde en krämig pastasallad och grillat till middag och sen kom även mormor och morfar! Blev tårta igen och en massa prat. =)
Barnen sover nu, Kevin var helt slut! Han var nog rätt nervös inför idag då alla föräldrar skulle titta på! Men nu har vi ett lååångt sommarlov, ingen väckarklocka ska ställas och den 20 augusti då börjar vi igen. Men nu ska vi bara njuta och hoppas på att sommarvärmen kommer intågandes oxå!

Kram från en väldigt stolt mamma!
Farmor

Visst går tiden fort. Han var jätte duktig hela tiden.

Tårtan smakade lika gott som den såg god ut.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress